GOGO Jongerenreizen stranden

Stranden Albufeira

  1. Home
  2. Stranden
  3. Albufeira

De mooiste stranden van Albufeira

Je roes uitslapen op één van de prachtige zandstranden van Albufeira, rustig aan je kleurtje werken in de Portugese zon, een verfrissende duik in zee en een heerlijke cocktail in je hand. Do we need to say more? Pak je handdoek en zonnebrand maar want de beach vibes van Albufeira zijn aan! Lig jij deze zomer op het gezelligste strand van Albufeira, Praia da Oura? Op het prachtige zandstrand van Praia Dos Pescadores, of tussen de rosten op Praia Sao Rafael?

De stranden van Albufeira zijn van alle gemakken voorzien. Cocktail? Check. Hotte strandwachten in rode shorts en sexy girls in bikini? Check. Je kater overwinnen op een loungebed? Check. Als zonaanbidder werk je op je gemak aan je bruine teint op de prachtige stranden van Albufeira!

GOGO gaat al jarenlang naar de vetste stranden op de bestemmingen waar jij kunt genieten van zon, zee, strand!

Praia da Oura

PRAIA DA OURA

Praia da Oura is misschien wel het gezelligste zandstrand van Albufeira en ligt onderaan de Strip. Je vindt er leuke strandtentjes, zoals Vivaldo’s en Cuica Beach Bar, waar je lekker kunt eten en verkoelende drankjes kunt bestellen. Bij Cuica Beach Bar kun je daarnaast fijne strandbedjes huren. Voor de lekkerste sangria van Albufeira moet je bij Vivaldo’s zijn!
Praia dos Pescadores

PRAIA DOS PESCADORES

In Oud-Albufeira vind je Fishermans Beach: een prachtig breed zandstrand aan een knalblauwe zee waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Het strand ligt direct aan het grote plein in Oud-Albufeira, dus het is makkelijk te bereiken via de lift en roltrappen. De vele lekkere restaurantjes in Oud-Albufeira, zoals La Barca, Pampas en Shalom, vind je binnen handbereik.
Portugal

PRAIA SÃO RAFAEL

Verstopt tussen de rotsen vind je het nog onontdekte strandje Praia São Rafael. Hier kun je tussen een handje vol locals lekker in alle rust bijkomen van een wilde nacht op de Strip.