Activiteiten Lloret de Mar

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Lloret de Mar

Activiteiten Lloret de Mar

Wat te doen in Lloret de Mar? Vervelen ga je je in iedergeval niet want het Las Vegas van Spanje heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie! Met de GOGO activiteiten pak jij het beste mee van Lloret de Mar! Het relaxen wisselen we moeiteloos af met de allerdikste activiteiten. Ga helemaal los op de partyboot, ontdek wereldstad Barcelona, pak alle glijbanen in Waterworld en verken het uitgaansleven tijdens de kroegentocht!

GOGO organiseert al jarenlang de dikste activiteiten in Lloret de Mar. En voor 2022 staan wij klaar om weer vol te knallen! Wij zorgen hoe dan ook voor een onvergetelijke vakantie. Check hieronder welke activiteiten we organiseren in Lloret de Mar!

Een greep uit onze activiteiten

partyboot

Feesten op zee! De party boat staat in het teken van party, zonnen, drank, eten en gek doen. Compleet losgaan dus, want op zee ben je niemand tot last. Ondertussen kan je lekker chillen en tannen. Inclusief hamburgers en hotdogs om de kater te overwinnen!

Beer & bingo

De ultieme chill sessie die je niet wilt missen: Beer & Bingo! Inclusief Spaanse hamburgers, drankjes en een toffe bingo in de Beergarden!

catamaran

Relaxen op zee! De Catamaran staat in het teken van zonnen, relaxen, drank, eten en gek doen. Zonnebril op, de frisse wind door je haren en maar zoveel mogelijk zonnestralen zien te vangen op het dek terwijl de BBQ staat warm te draaien. Neem een duik in de helderblauwe zee en koel af met een drankje in je hand.

waterworld

Lukt het je niet om in iemands DM te sliden? Slide dan in Waterworld van al de te gekke glijbanen. Vergeet al je zorgen in het grootste waterpark aan de Costa Brava. Pak iedere glijbaan onder de Spaanse zon. Life is good! 

oude straatjes

Ontdek de smalle en gezellige straatjes van Lloret de Mar te voet, loop langs de knusse winkeltjes en proef de lekkerste tapas bij de lokals.

kroegentocht

GOGO neemt je mee naar de hotspots van Lloret de Mar! De kroegentocht is de leukste manier om direct alle topkroegen, dikke clubs en andere Nederlandse partypeople in Lloret de Mar te leren kennen! Zo weet je gelijk waar je de rest van je vakantie naartoe moet!

barcelona

Lloret de Mar ligt vlakbij de wereldstad Barcelona. Het is dus zeker een aanrader om een dagje te genieten van de lekkere tapas, de vele terrasjes, de lange winkelstraten en de drukte op La Ramblas. Voor de voetballiefhebbers is een stadiontour door het stadion van FC Barcelona een echte must! Wil je liever iets actiefs doen? Spring dan op een hippe beachcruiser en fiets langs de highlights. 

beachday

Met een prive boot naar een prive strand en tegelijkertijd bruin bakken! De BBQ staat al aan zodra jullie met je voeten in het koude zand springen! En geniet onbeperkt met je squad van het grote wipe-out park in het water!