Jongerenreizen activiteiten

Activiteiten Mallorca

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Mallorca

Activiteiten Mallorca

Wat te doen  op Mallorca? Vervelen ga je je in iedergeval niet want dit prachtige Spaanse eiland heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie! Met de GOGO activiteiten pak jij het beste mee van Mallorca! Het relaxen wisselen we moeiteloos af met de allerdikste activiteiten. Ga helemaal los op de partyboot, ontdek het eiland met de jeepsafari, relax in de zon op de prachtige stranden van Mallorca en verken het uitgaansleven tijdens de kroegentocht!

GOGO organiseert al jarenlang de dikste activiteiten op Mallorca. En voor 2024 staan wij klaar om weer vol te knallen! Wij zorgen hoe dan ook voor een onvergetelijke vakantie. Check hieronder welke activiteiten we organiseren in Mallorca!

Vakantie jongerenreizen

Partypakket

Tickets totally summer 

Cala pi

cala pi

Dit is een verborgen schat aan het strand. Dit lokale plekje kan je te voet ontdekken door langs alle strandhuisjes te wandelen. Dit gezellige vissersplaatsje heeft genoeg lokale restaurantjes met de lekkerste Sangria.
jeep

jeepsafari

Ga mee op jeepsafari en ontdek het ruige binnenland van Mallorca. Heb je je rijbewijs mee? Spring dan maar achter het stuur en laat het stof door je haren waaien. Spring daarna van de rotsen in het helder blauwe water om de onderwaterwereld te ontdekken met je snorkel set.
cocktailnight

sunset cocktail night

Drink de lekkerste fancy cocktails op het hoogste dakterras van de boulevard van El-Arenal en geniet van de zonsondergang!
partyboot

Paellaboot

Ga mee op de GOGO Paellaboot, inclusief paella en alle gezellige Nederlanders. De beste dj van de grootste club gaat met ons mee! Voor de ultieme chill- en feestsessie ga jij mee met de paellaboot waar jij het strand even laat voor wat het is.
kroegentocht

Mallorca by night

GOGO neemt je mee naar de hotspots van El-Arenal! De kroegentocht is de leukste manier om direct alle topkroegen, clubs en andere Nederlandse partypeople op Mallorca te leren kennen! 
waterpark

slide & chill

Waan jezelf op 1 van de luxueuze strandbedjes in het zwembad en relax lekker op de beats van de dj,  nadat je bent bijgekomen van het onbeperkte buffet, is het tijd voor de looping waterglijbaan, durf jij het aan? 
Palma

palma

2 vakanties in 1, ontdek deze gave stad in 1 dag, ontdek de places to be van deze wereld stad tijdens je vakantie. Ontdek de smalle en gezellige straatjes van Mallorca te voet, loop langs de knusse winkeltjes en proef de lekkerste tapas bij de lokals.