1. Home
 2. Partypakket
 3. Kos-Stad

PARTYPAKKET KOS-STAD

Boek nu jouw partypakket online bij voor maar €38,- in plaats van €52,-! Het partypakket is te boeken voor aankomsten van 10 juli tot en met 13 augustus 2021, bij een verblijf van minimaal 8 dagen.

Het partypakket bestaat uit:

 • Kroegentocht
  GOGO neemt je mee naar de hotspots van Kos! De kroegentocht is de leukste manier om direct alle topkroegen van het eiland en andere Nederlandse partypeople op Kos te leren kennen! Zo weet je gelijk waar je de rest van je vakantie het beste kunt uitgaan op Kos!
 • Paradise Beach
  Precies zoals de naam doet klinken: Paradise Beach is een paradijsje met een fantastisch wit zandstrand waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Het ligt in een mooie baai met kristalhelder water waar veel wateractiviteiten georganiseerd worden. Perfect voor de echte beachlovers & thrill-seekers! HET mooiste strand van Kos! Dit pareltje moet je echt gezien hebben!
 • Pre-party dinner
  Een Party crew dinner om niet te missen! Eten, drinken en feest, wat wil je nog meer? En dit alles in het oude stadje van Kos, ENJOY!

Verblijf jij korter dan 8 dagen? Don’t worry! Onze reisleiding op bestemming maakt een speciaal partypakket voor jullie!

Let op! Het partypakket is beschikbaar vanaf 16 jaar.