Header

Partypakket Kos

  1. Home
  2. Partypakket
  3. Kos-Stad

GOGO PARTYPAKKET

Met het GOGO partypakket Kos 🎉 beleef jij jouw jongerenvakantie tot de max! In de partypakketten zitten de beste feesten en tofste activiteiten op Kos. Alles tegen de scherpste prijs en met de beste kortingen bij clubs en restaurants!

GOGO heeft de leukste things to do en de beste deals gefixt voor deze zomer op Kos.😊 De Partypakketten staan nu online en zijn exclusief te boeken voor alle GOGO gasten. Bespaar enorm veel geld én zorg ervoor dat je niets mist! Houdt deze pagina en onze socials in de gaten zodat je als eerste op de hoogte bent en zeker een partypakket in the pocket hebt. Nog geen vakantie geboekt? Boek nu!

Scoor hier je tickets voor Partypakket Kos!

Wat kun je zeker verwachten in het partypakket van Kos:

Sunset Partyboot
Net voordat je de zon ziet zakken in de zee, vertrekt de boot vanuit de haven van Kos. We knallen de muziek aan, schenken een drankje voor je in en bouwen een geweldig feest op zee! Ps, vergeet niet tijdens de sunset prachtige fotos te maken!

Kroegentocht
GOGO neemt je mee naar de hotspots van Kos! De kroegentocht is de leukste manier om direct alle topkroegen en andere Nederlandse partypeople op Kos te leren kennen!