GOGO Jongerenreizen stranden

Stranden Kos-Stad

  1. Home
  2. Stranden
  3. Kos-Stad

De mooiste stranden van Kos-Stad

Je roes uitslapen op één van de prachtige zandstranden van Kos, rustig aan je kleurtje werken in de Griekse zon, een verfrissende duik in zee en een heerlijke cocktail in je hand. Do we need to say more? Pak je handdoek en zonnebrand maar want de beach vibes van Kos-Stad zijn aan! Lig jij deze zomer op het chille Lambi Beach? Op het witte strand van Paradise beach? of op het populaire Tigaki beach?

De stranden van Kos-Stad zijn van alle gemakken voorzien. Cocktail? Check. Hotte strandwachten in rode shorts en sexy girls in bikini? Check. Je kater overwinnen op een loungebed? Check. Als zonaanbidder werk je op je gemak aan je bruine teint op de prachtige stranden van Kos!

GOGO gaat al jarenlang naar de vetste stranden op de bestemmingen waar jij kunt genieten van zon, zee, strand!

Lambi beach

LAMBI BEACH

Lambi Beach is hét strand van Kos-Stad en is overdag the place to be voor ultieme chillsessies in de zon, ruige watersporten, een verfrissende duik en veel gezelligheid. Aan Lambi Beach vind je ontelbaar veel beachclubs waar je gratis je handdoekje kunt uitrollen op een strandbed. Je hoeft in ruil daarvoor alleen een lekker verkoelend drankje te bestellen, maar dat lijkt ons geen probleem tijdens de hete Griekse zomerdagen!
Tigaki beach

TIGAKI BEACH

Tigaki bevindt zich op ongeveer 11 km van Kos Stad. Tigaki is een mooi, breed zandstrand. Je kan hier voor een klein prijsje een ligbedje huren. Tigaki Beach is een van de meest bezochte stranden van het eiland.
Paradise beach

PARADISE BEACH

Precies zoals de naam doet klinken: Paradise Beach is een paradijsje met een fantastisch wit zandstrand waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Het ligt in een mooie baai met kristalhelder water waar veel wateractiviteiten georganiseerd worden. Perfect voor de echte beachlovers & thrill-seekers! HET mooiste strand van Kos! Dit pareltje moet je echt gezien hebben!