Header

Partypakket Lloret de Mar

  1. Home
  2. Partypakket
  3. Lloret de Mar

GOGO PARTYPAKKET

Met het GOGO partypakket Lloret de Mar 🎉 beleef jij jouw jongerenvakantie tot de max! In de partypakketten zitten de beste feesten en tofste activiteiten van Lloret de Mar. Alles tegen de scherpste prijs en met de beste kortingen bij clubs en restaurants!

GOGO is op dit moment bezig om voor jou de leukste things to do en de beste deals te fixen voor deze zomer in Lloret. Dus nog even geduld.. 😊 De Partypakketten zullen vanaf april 2024 online staan en zijn dan exclusief te boeken voor alle GOGO gasten. Bespaar enorm veel geld én zorg ervoor dat je niets mist! Houdt deze pagina en onze socials in de gaten zodat je als eerste op de hoogte bent en zeker een partypakket in the pocket hebt. Nog geen vakantie geboekt? Boek nu!

Wat kun je zeker verwachten in het partypakket van Lloret de Mar: 

GOGO Vip Bracelet:
In party Walhalla Lloret de Mar heb je natuurlijk geen zin om in de rij van de Club te wachten, en dat begrijpen wij! Daarom heeft GOGO een exclusieve deal met de 4 beste discotheken van Lloret de Mar: Tropics, Bumpers, Moef GAGA & Colossos. 
In plaats van bij elke discotheek €20,- entree te betalen per avond, hebben wij een GOGO VIP Bracelet. Met deze VIP Bracelet betaal je bij deze 4 discotheken per avond geen entree maar alleen je eerste drankje #winwin. Daarnaast hebben wij per discotheek geregeld dat je ook nog eens 2 gratis drankjes krijgt de eerste keer als je je VIP Bracelet laat scannen. 
Slapen doe je thuis maar, dus maken wij deze VIP Bracelet nog uitgebreider met gratis toegang tot het toffe feest Rebel Night. Act like a VIP and become a VIP…

Holy Foam Party
Bij het grootste openlucht terras van Lloret de Mar vind het meest gekleurde feest van de week plaats, dé HOLY FOAM PARTY! 
Met de zon op je gezicht, een drankje in je hand en 3 zakjes kleurenpoeder die iedereen tegelijk de lucht in gooit, beleef je een middag die je niet snel zult vergeten! Tijd om de kleur van je af te wassen? Geen probleem, hier komt het schuimkanon al aan!