GOGO Jongerenreizen stranden

Stranden Lloret de Mar

  1. Home
  2. Stranden
  3. Lloret de Mar

De mooiste stranden van Lloret de Mar

Je roes uitslapen op één van de prachtige zandstranden van Lloret de Mar, rustig aan je kleurtje werken in de Spaanse zon, een verfrissende duik in zee en een heerlijke cocktail in je hand. Do we need to say more? Pak je handdoek en zonnebrand maar want de beach vibes van Lloret de Mar zijn aan! Ga jij deze zomer waterskiën bij Playa Lloret de Mar? Lig jij in het helderblauwe zeewater van Playa Santa Christina? Of chill jij op het prachtige zandstrand van Tossa de Mar?

De stranden van Lloret de Mar zijn van alle gemakken voorzien. Cocktail? Check. Hotte strandwachten in rode shorts en sexy girls in bikini? Check. Je kater overwinnen op een loungebed? Check. Als zonaanbidder werk je op je gemak aan je bruine teint op de prachtige stranden van Lloret de Mar!

GOGO gaat al jarenlang naar de vetste stranden op de bestemmingen waar jij kunt genieten van zon, zee, strand!

playa santa christina

PLAYA SANTA CHRISTINA

Dit is volgens de locals (en ons) het mooiste strand. Het ligt ongeveer drie kilometer ten westen van het hoofdstrand en heeft een totale lengte van 450 meter. Dit strand is ingeklemd tussen twee grote rotsen. De rots aan de linkerkant van het strand is volledig bedekt met groene planten en ziet er schitterend uit. Het zandstrand is niet al te breed en kan dus druk worden in de zomer. Er zijn ligbedden, parasols en hangmatten te huur. Voor een koud biertje of ijsje kan je terecht bij één van de bars.
Playa Lloret de mar

PLAYA LLORET DE MAR

Het gezelligste strand van Lloret de Mar is niet zonder reden zo populair. In de zomer is het strand, dat maar liefst 1,3 kilometer lang is, altijd druk en vol met jongeren! Hier kan je overdag heerlijk je roes uitslapen terwijl je bijkleurt. Daarnaast kan je je uitleven op het water want er worden talloze watersporten aangeboden zoals parasailing, waterskiën en jetskiën. En voor de onhandige vrienden is er een professionele eerste hulp post.
Tossa de mar

TOSSA DE MAR

Als je een keer een wat rustiger plekje wilt opzoeken, is het strand van Tossa de Mar een goed idee. In deze prachtige baai kun je van een klif duiken en fantastisch snorkelen. Tossa de Mar ligt ongeveer 15 minuten van Lloret de Mar af en is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.
Playa de fenals

PLAYA DE FENALS

Dit zandstrand is meer dan zevenhonderd meter lang en vijftig meter breed. Dit strand ligt slechts één kilometer ten westen van het centrum van Lloret de Mar. Dit strand is een stuk rustiger dan Playa Lloret de Mar maar er valt hier ook genoeg te beleven; watersporten, cocktails drinken en heerlijk bijbruinen op het strand.