Een feest met veel mensen en lichtshows

Uitgaan in Lloret de Mar

  1. Home
  2. Uitgaan
  3. Lloret de Mar

Uitgaan in Lloret de Mar

Wat te doen in Lloret de Mar? Lloret de Mar staat bekend om een straat vol met uitgaansgelegenheden. Als je op de strip aankomt wordt je overladen met lichtjes en grote clubs en kroegen. Ook wel het Las Vegas van Spanje genoemd! Er is voor ieder wat wils!

ONZE TOP 5

  1. Disco Club Tropics
  2. Bumpers
  3. Moef Gaga
  4. Londoner
  5. Cartoon

top party places

Onze favoriete clubs, kroegen en discotheken in Lloret de Mar waar je geweest moet zijn!

TROPICS

Tropics is de grootste en modernste club van Lloret de Mar en heeft maar liefst 5 zalen, waaronder een hele grote main room waar nationale en internationale artiesten optreden zoals; Lil Pump, Afrojack, Armin van Buuren, Lil Kleine, Ronnie Flex, Broederliefde en nog veel meer.

BUMPERS

Bumpers bevindt zich in een zijstraat van de grote strip en is een fantastische club met een prachtige tuin waar je je volledig in de watten kunt laten leggen als ware VIP. Bestel een fles champagne met vrienden en dans je helemaal stuk op de dansvloer. Verschillende Nederlandse artiesten maken de avonden in Bumpers legendarisch, denk hierbij aan; Johnny 500, Dave Roelvink, Kevin en nog veel meer.

MOEF GAGA

Moef Gaga vind je ook in de zijstraat van de grote strip, een zeer gezellige club met een heerlijk dakterras. Het personeel spreekt zo goed als allemaal Nederlands en grote Nederlandse artiesten als Jebroer, Mula B en 3robi doen hier hun optreden. Als je hier eenmaal bent geweest, kom je hier zeker terug voor nog een heerlijke avond vol met drankjes/shotjes en dansjes.

LONDENER

Londoner kan je vinden aan het einde van de grote strip, het enorme reclame bord is niet te missen en er staat negen van de tien keer een rij om naar binnen te komen. Een moderne internationale club wat voornamelijk Urban en Hip Hop als genre gebruikt tijdens de avonden, Bekende Nederlandste artiesten als Irwan, RUGGED en The Boy Next Door zijn hier doorgaans te vinden.

CARTOON

Cartoon ligt iets wat meer afgelegen in een zijstraat aan het begin van de strip en is voor de gezellige Nederlander de ultieme vakantie kroeg. De polonaise en kilo’s confetti maken deze kroeg tot de gezelligste en leukste kroeg van Lloret de Mar. Dansen op de bar, miljoenen shotjes, niks is te gek voor het personeel van de Cartoon. Zing of schreeuw mee op de Nederlandstalige hits of doe de ‘Links, Rechts’ van Snollebollekes. 

Populaire accommodaties Lloret de Mar