0900-0291 (lokaal tarief)

Kreta

Kreta

Kreta is het number one partyeiland van Griekenland voor jouw jongerenvakantie. En met wie kun je daar beter heen dan met GOGO Jongerenreizen! Kreta is een goede mix tussen party, avontuur en Griekse gezelligheid. Wij weten precies wat jij zoekt!

Kreta is al vele jaren populair onder Nederlandse jongeren. En terecht, want op dit zonovergoten eiland is het altijd feest. Dag en nacht!
Chersonissos verandert ’s zomers in een Hollandse hotzone. Overdag stromen de stranden vol en is het altijd een gekkenhuis op het beroemde Starbeach, en ’s nachts gaat het los in de talloze kroegen, clubs en discotheken. Het ultieme vakantiegevoel! 

Maar Kreta is meer dan alleen Chersonissos. Er is zoveel te doen en te zien. Ga met GOGO de binnenlanden in met een jeepsafari en ontdek zo het eiland. En vanuit Chersonissos ben je binnen een half uurtje in Agios Nikolaos of Heraklion. Echte daredevils en sportievelingen gaan voor de Samaria kloof! Leer ook deze prachtige kant van Griekenland kennen tijdens jouw jongerenreis, tussen het feesten door natuurlijk!
Bekijk het aanbod