1. Home
  2. Bulgarije
Bulgarije

Bulgarije

Op vakantie naar Bulgarije? Bulgarije biedt alle mogelijkheden voor een te gekke en goedkope jongerenvakantie. Je vindt er schitterende zandstranden, een bruisende boulevard om over te slenteren en een uitbundig uitgaansleven dat 24/7 doorgaat. Bulgarije is gewoon fantastisch vakantieland. Je vind hier ook veel te gekke waterparken, neem een frisse duik na een avondje stappen of slide van alle glijbanen af met je squad. Gegarandeerd dat je een chille dag hebt. In Bulgarije is het ultieme vakantiegevoel nooit ver weg. Met goed gevulde buckets ga jij hier helemaal los tot de zon weer op komt. En met 4 uur vliegen zit jij al met je cocktail op het langgerekte zandstrand aan de Zwarte Zee.

De kustplaats Sunny Beach is de place to be met je squad en zit elke zomer weer bomvol jongeren. Sunny Beach is een acht kilometer lange kuststrook aan de Zwarte Zee, met de mooiste zandstranden. Er is een bruisende boulevard met leuke restaurantjes, gezellige loungebars en winkeltjes. En alle bars en vette clubs vind je dicht bij elkaar op de Flowerstreet. In Sunny Beach is het 24/7 gekkenhuis! Grootse feesten, een internationaal publiek, de meest diverse eetgelegenheden en altijd wat leuks om te doen. En dat alles ook nog 'ns voor een prikkie!

GOGO Jongerenreizen heeft ook dit jaar weer de mooiste, leukste en beste plekken voor jullie geselecteerd om in Bulgarije in te verblijven. Gaan jullie voor een all inclusive vakantie, luxe hotel of chillen jullie deze zomer in een appartement in Bulgarije? We hebben het allemaal in ons assortiment. De vetste vakanties voor jongeren boek je bij GOGO! Als je twijfelt tussen verschillende accommodaties of als je met en grote groep op vakantie wilt gaan en er niet helemaal uitkomt, mail ons dan op info@gogo.nl en wij regelen de ultieme jongerenvakantie voor jou en je squad!

Check de GOGO blog voor alle hotspots en tips van Bulgarije!

Bekijk de kaart

regio's

Populaire accommodaties

Corona informatie

Deze informatie is met zorg samengesteld door GoGo op basis van informatie verstrekt door de lokale autoriteiten. Het kan zijn dat er op het moment van boeken andere maatregelen gelden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt GoGo geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

Corona-informatie op de bestemming

FACILTEIT
STAAT
TOEVOEGINGEN
Afstand in publieke ruimtes
Ja
1,5 meter
Mondkapje
Ja
Mondkapjes zijn verplicht in publieke ruimtes. Vanaf 6 jaar.
Verplichte documentatie voor aankomst
Ja
Alleen voor Nederlandse reizigers: voor vertrek vanaf Nederlandse luchthavens is een Nederlands gezondheidsverklaring nodig. Kijk hier voor meer informatie. Dit formulier heb je ook nodig bij thuiskomst. Zorg er dus voor dat je het twee keer per persoon afdrukt.

Er zijn drie manieren om Bulgarije binnen te komen for EU burgers vanaf 12 jaar en ouder:
. Met een document voor een negatieve PCR-test of een negatieve snelle antigeentest. Het negatieve PCR-testresultaat mag niet ouder zijn dan 72 uur voordat het land binnenkomt. Het negatieve resultaat van de snelle antigeentest mag niet ouder zijn dan 48 uur voordat je het land binnenkomt. De documenten moeten de naam van de reiziger bevatten, geschreven in Latijnse letters (volgens het identiteitsbewijs van de reiziger). Alleen goedgekeurde antigeentests gemaakt door specifieke fabrikanten worden geaccepteerd.

. Met een certificaat voor een voltooide vaccinatie tegen COVID-19. Een voltooide vaccinatie wordt beschouwd als een vaccinatie waarbij de laatste dosis (volgens de vaccindosering) meer dan 14 dagen voorafgaand aan het binnenkomen van het land is toegediend. De vaccinatie moet worden gedaan met een van de officieel goedgekeurde vaccins. Het vaccinatiebewijs moet de naam van de reiziger bevatten, geschreven in Latijnse letters (volgens het identiteitsbewijs van de reiziger), de geboortedatum, de data van de toegediende doses van de vaccinatie, het handelsmerk en het onderdeel. nummer van het vaccin, de naam van de vaccinfabrikant (of houder van de vaccinvergunning), het land van afgifte en de instantie die het vaccin afgeeft.

. Met een document dat een positief resultaat bewijst door een PCR of snelle antigeentest - in het geval dat de reiziger in de afgelopen 6 maanden is hersteld van Covid-19. Het document met de positieve test moet worden gedateerd tussen 15 en 180 dagen vanaf de dag van binnenkomst in het land. Het document moet de naam van de reiziger bevatten, geschreven in Latijnse letters (volgens het identiteitsbewijs van de reiziger).
Covid test op bestemming bij aankomst
Nee
Verplichte documentatie op bestemming bij terugkeer naar huis (eis bestemming)
Nee
Verplichte documentatie op bestemming bij terugkeer naar huis (eis thuisland)
Ja

Reizen naar Nederland:
.Bulgarije is groen, wat betekent dat je geen negatieve test hoeft te laten zien en je niet verplicht bent om in quarantaine te gaan.
.Iedereen vanaf 13 jaar die met het vliegtuig reist, moet een formulier invullen. Dit formulier vind je
hier. Print het formulier twee keer uit of sla het in pdf op, op je telefoon.

Voor reizigers naar België:
.Bulgarije is groen, wat betekent dat je geen negatieve test hoeft te laten zien en je niet in zelfquarantaine hoeft.
.Iedereen dient 48 uur voor aankomst een formulier in te vullen. Kijk
hier voor meer informatie.

Quarantaine bij aankomst op bestemming
Nee
Maximaal aantal personen buiten
Nee
Onbeperkt
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Ja
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels
Nee
Restaurants
Open
In totaal voor 50% capaciteit en open tussen 6.00 - 23.00 uur.
Bars
Open
In totaal voor 50% capaciteit en open tussen 6.00 - 23.00 uur.
Discotheken, clubs, nachtleven
Open
Open op 50% capaciteit.
Supermarkten en drogisterijen
Open
Activiteiten, attracties en bezienswaardigheden
Gesloten
Evenementen (binnen en buiten)
Ja
30% van capaciteit toegestaan, zowel binnen als buiten.
Stranden
Open
Luchthavens
Open
Temperatuurcheck
Transferregeling
Nee
Openbaarvervoer en taxi's
Ja
Andere formaliteiten om het land binnen te komen
Nee