1. Home
  2. Bulgarije
Bulgarije

Bulgarije

Op vakantie naar Bulgarije? Bulgarije biedt alle mogelijkheden voor een te gekke en goedkope jongerenvakantie. Je vindt er schitterende zandstranden, een bruisende boulevard om over te slenteren en een uitbundig uitgaansleven dat 24/7 doorgaat. Bulgarije is gewoon fantastisch vakantieland. Je vind hier ook veel te gekke waterparken, neem een frisse duik na een avondje stappen of slide van alle glijbanen af met je squad. Gegarandeerd dat je een chille dag hebt. In Bulgarije is het ultieme vakantiegevoel nooit ver weg. Met goed gevulde buckets ga jij hier helemaal los tot de zon weer op komt. En met 4 uur vliegen zit jij al met je cocktail op het langgerekte zandstrand aan de Zwarte Zee.

De kustplaats Sunny Beach is de place to be met je squad en zit elke zomer weer bomvol jongeren. Sunny Beach is een acht kilometer lange kuststrook aan de Zwarte Zee, met de mooiste zandstranden. Er is een bruisende boulevard met leuke restaurantjes, gezellige loungebars en winkeltjes. En alle bars en vette clubs vind je dicht bij elkaar op de Flowerstreet. In Sunny Beach is het 24/7 gekkenhuis! Grootse feesten, een internationaal publiek, de meest diverse eetgelegenheden en altijd wat leuks om te doen. En dat alles ook nog 'ns voor een prikkie!

GOGO Jongerenreizen heeft ook dit jaar weer de mooiste, leukste en beste plekken voor jullie geselecteerd om in Bulgarije in te verblijven. Gaan jullie voor een all inclusive vakantie, luxe hotel of chillen jullie deze zomer in een appartement in Bulgarije? We hebben het allemaal in ons assortiment. De vetste vakanties voor jongeren boek je bij GOGO! Als je twijfelt tussen verschillende accommodaties of als je met en grote groep op vakantie wilt gaan en er niet helemaal uitkomt, mail ons dan op info@gogo.nl en wij regelen de ultieme jongerenvakantie voor jou en je squad!

Check de GOGO blog voor alle hotspots en tips van Bulgarije!

 

Alle informatie over hoe wij omgaan met Covid-19 vind je hier.

Bekijk de kaart

regio's

Populaire accommodaties

Corona-informatie op de bestemming

FACILTEIT
STAAT
TOEVOEGINGEN
Belangrijke informatie betreft verplichte reisdocumentatie
Ja
Bekijk hier de FAQ pagina.
Afstand in publieke ruimtes
Ja
1,5 meter
Mondkapje
Ja
Mondkapjes zijn vanaf 6 jaar verplicht in alle (binnen) ruimtes (incl. openbaar vervoeer en taxi's), wanneer je geen 1,5 meter afstand kunt houden.
Maximaal aantal personen buiten
Ja
Privé max. 15 pers. binnen en max. 30 pers. buiten.
Is het toegestaan om een accommodatie te delen met mensen buiten het eigen huishouden?
Ja
Avondklok of andere tijden met afwijkende regels
Nee
Restaurants
Open
Vanaf 18 jaar met een EU Corona certificaat (3G).
Bars
Open
Vanaf 18 jaar met een EU Corona certificaat (3G).
Discotheken, clubs, nachtleven
Gesloten
Supermarkten en drogisterijen
Open
Activiteiten, attracties en bezienswaardigheden
Afhankelijk
Binnen gesloten (incl. bioscopen, musea en theater), buiten geopend.
Evenementen (binnen en buiten)
Gesloten
Transferregeling
Ja
Stranden
Open
Openbaarvervoer en taxi's
Ja