Vrouw ligt op zwemband in bikini

GOGO Toppers

DE áller chillste accommodaties in ons aanbod!

  1. Home
  2. GOGO Toppers

GOGO TOPPERS

Met trots presenteert GOGO hét concept voor jouw ultieme zomervakantie: GOGO TOPPERS! Door te kiezen voor een GOGO TOPPER accommodatie, verblijf je gegarandeerd in een GOGO owned hotel of appartementencomplex gevuld met jongeren die wel van een feestje houden. Deze awesome week staat in het teken van zon, chillen, entertainment en feesten!

Jouw holiday of a lifetime begint al direct bij aankomst. De GOGO crew zorgt ervoor dat het jou aan niets ontbreekt, verrast je keer op keer weer met comfort & service en fixt echt álles voor je, zodat jij je kunt focussen op the real important stuff deze week: vakantie vieren!

Met een GOGO TOPPER vakantie weet je zeker dat jij de beste feestjes meepakt, 1 of 2 keer per week organiseert GOGO een toffe activiteit in jouw accommodatie. Denk hierbij aan game nights, barbecues, silent disco's en andere toffe activiteiten! Totally AWESOME dus!

  • Het beste van het beste
  • GOGO owned hotel
  • Exclusief voor jongeren
  • Toffe activiteiten & feestjes

*Wordt aangeboden in het hoogseizoen van 9 juli t/m 15 augustus!

GOGO gold

GOGO garanties

  • Cash back bij negatief (rood) reisadvies
  • Reisleiding die 24/7 voor je klaarstaat
  • Altijd verzekerd van repatriëring
  • Financiële zekerheid via SGR
Take a look!
Alvast een kijkje nemen in een van onze TOPPERS? Check dan hier alvast de vibe in Sun Club Olympia!
Meisje springt met oranje opblaasband van een rots in het water

Exclusief voor jongeren

In de GOGO TOPPER hotels en appartementen kun je 's nachts prima laat thuiskomen en lekker lang uitslapen want hier verblijf je met alleen maar andere jongeren*. No more geklaag van gezinnen en oudjes of wakker gekrijst worden door baby's. Ook heb je hier geen last van die typische toeristen die hun handdoekjes al om 6:00 uur op de bedjes leggen. Halleluja!
HOTEL

Pool lounge

GOGO zou GOGO niet zijn als we niet nét dat beetje extra voor je regelen. De GOGO crew weet precies wat jij nodig hebt en zorgt daarom voor een super chille pool area met muziek, lounge plekken en andere benodigdheden om jou vakantie onvergetelijk te maken.
Vakantie jongerenreizen

Party crew

In de GOGO TOPPERS hotels en appartementen krijg jij GOGO partycrew aangewezen. Zij staan voor jou klaar en zorgen voor entertainment, activiteiten en leuke feestjes. Daarnaast kennen zij ook alle ins en outs van de bestemming en verklappen zij jou graag de hotspots en bijzondere plekjes. Dus eigenlijk heb je een soort privé-reisleider.
Vakantie jongerenreizen

Activity

In de GOGO TOPPERS hotels/appartementen zal speciaal voor jullie door de GOGO partycrew 1 of 2 keer per week een toffe activiteit georganiseerd worden. Denk hierbij aan een relaxte barbecue, een game night of een toffe silent disco om je avond mee te beginnen.

Zoek jouw ideale vakantie