1. Home
  2. Events
  3. GOGO Rebel Night

WELKOM BIJ DE GOGO REBELNIGHT

De GOGO Rebel Night is veruit de tofste club avond van jouw GOGO vakantie. De Rebel Night wordt georganiseerd in de grootste en tofste club op bestemming, denk hierbij aan; Tropics in Lloret de Mar, Club Heaven in Albufeira, Club Sensation in Chersonissos & Candy Club in Sunny Beach.

GOGO vliegt alleen de beste artiesten uit Nederland voor jou naar bestemming en kleed de club aan met allerlei Jungle items, dames trek dus jouw dierenprintje uit de kast en mannen trek die foute jungle blouse uit de kast, want deze avond gaan we op jacht!

Na een zomer vol met regels, richtlijnen, mondkapjes, 1,5M afstand en andere irritante dingen is GOGO BACK. Wij zijn achter de schermen momenteel keihard aan het werk om jullie een onvergetelijke vakantie te bezorgen. GOGO = FEEST en in 2022 komen we sterker en harder terug dan ooit te voren.

Uiteraard volgen ook wij de richtlijnen van het RIVM en betekend dat voor ons dat wij twee scenario’s hebben uitgewerkt: 'Back to Normal' & 'Corona-proof'. Dit betekend voor jullie dat er gegarandeerd gefeest gaat worden en altijd op een veilige, verantwoorde manier.

GOGO REBELNIGHT 'Back to normal'

GOGO Rebel Night staat volledig in teken van het thema 'Jungle', trek je dierenprintje aan en ga los op de beste artiesten en in de dikste club van deze bestemming.

GOGO Rebel Night 'Dance at your table'

Het grootste jungle feest van de week in de beste club van de bestemming. Boek een tafel met al je vrienden en geniet van de dikste artiesten uit Nederland. Dansen aan je tafel is dan ook zeker toegestaan. Trek alvast je luipaard printje of jungle blouse uit de kast, want dit wil je niet missen!