Betaal je vakantie in delen
Albufeira aan de kust, in de avonduren, sfeervol verlicht

Jongerenappartement Albufeira

  1. Home
  2. Appartement
  3. Portugal
  4. Albufeira

Eat, party en love in je appartement in Albufeira

Of je nu van plan bent om met je hele squad hard te gaan op de wildste party’s, elke nacht te skinnydippen in de azuurblauwe zee of ultieme chillsessies op het strand te houden: een appartement in het Portugese Albufeira is jouw perfecte homebase voor een feestvakantie. In een appartement in Albufeira kan je helemaal lekker je gang gaan, je eigen ontbijtjes maken én een beetje partybudget besparen. Ga je op examenreis met je grote vriendengroep of met je bff’s Albufissa onveilig maken? We got you! GOGO heeft de beste spots voor je vakantie in Albufeira gevonden, of je nu voor een appartement aan zee gaat of juist een appartement vlakbij de dikste clubs aan de Strip. Leer nog wat woordjes Portugees om je biertjes te bestellen of die hete Portugees aan de haak te slaan. Are you ready to party?

Beleef de ultieme partyvakantie: boek een appartement in Albufeira

Het chillste aan uitgaan in Albufeira is dat je the best of two worlds krijgt. In het oude gedeelte van de stad doe je lekker drankjes in de gezellige kroegen. Heb je zin om los te gaan, dan moet je naar de Strip in het nieuwe deel van Albufeira: een kilometerslange straat met de grootste en vetste clubs van Albu. Ga je liever voor relaxte party vibes op zee, ga dan mee op excursie en stap op de catamaran. De dag erna kan je uitkateren op de goudgele stranden van Albufeira. Op zoek naar de lekkerste sangria van de Algarve? Die vind je op Praia da Oura, vlakbij de Strip. Wil je een echte surfchick of surfdude worden, check dan ook de surfari waarbij we je via het ruige binnenland van de Algarve naar hét surfstrand van Portugal brengen voor een paar surflessen. Wat er verder te doen is? Zet deze top 5 van Albufeira maar op je bucketlist! Let’s GOGO!

Vanuit je bed het strand op of chillen aan de pool?

Wil je een groot appartement of appartementencomplex huren voor je examenreis naar Albufeira? Of is een kleiner appartement voor jou en je beste maten genoeg? Op Albufeira vind je sowieso je perfecte summer escape: of je nu een appartement aan zee zoekt om je kater te overwinnen met een ochtendduik of juist op rolafstand van de club wil slapen. In elk appartement zit in ieder geval een keuken met koelkast: een ontbijtje op bed maken voor je nieuwe vakantielover zit er dus wel in. Zet je cervezas koud in de koelkast, scheelt toch weer op je partybudget! Ook chill: veel appartementencomplexen hebben een zwembad en een poolbar. Welk appartement wordt deze zomer jullie homebase in Albufeira?