Vrouw ligt op zwemband in bikini

Jongerenappartement Chersonissos

  1. Home
  2. Appartement
  3. Griekenland
  4. Chersonissos

Een appartement in Chersonissos voor de vakantie van je leven

Hé jij daar, partyanimal! Keihard feesten en maximaal chillen doe je deze zomer op Chersonissos, dé must visit partybestemming van Kreta. Die hete zomer is pas compleet als je met je maten verblijft in een dik appartement in Chersonissos. Hier kun je uitbrakken en afkoelen van de lange Griekse nachten. Welk next level appartement je ook kiest, alle hotspots zijn dichtbij: de dikste bars, clubs, restaurants en het strand. Hoe chill is dat? Wij hebben de meest relaxte jongerenappartementen in Chersonissos voor je op een rij gezet zodat je alleen maar hoeft te kiezen. Word jij deze zomer wakker op het strand, in het zwembad van je appartement of rol je liever vanaf de Strip zo je bed in? It’s up to you!

Check alle GOGO appartementen:

Zoek jouw ideale verblijf

Party hotspot Chersonissos: check it out!

Het is natuurlijk superchill om vanuit je appartement in Chersonissos het zwembad in te rollen en daar te relaxen met een ijskoude cocktail in je hand. Lekker zen en werken aan je tan. Ben jij team strand? Brak dan uit op de chillste stranden van Chersonissos en ga viben op hotspot Star Beach. Tijdens Totally Summer gaat iedereen hier he-le-maal los. GOGO Cherso! Of ga naar het waterpark Acqua Plus om daarna door te glijden naar het volgende feestje. BIOBIO, Paradiso, Havana en Cameo. Hier moet je zijn geweest. De DJ’s draaien in Chersonissos tot in de vroege uurtjes, dus je gaat de hele dag én nacht keihard. Hoeveel party's kan jij aan? 

Boek een chill jongerenappartement op Cherso

Iedere partysquad viert op een andere manier vakantie. Eén ding is zeker: daar hoort een epic appartement bij. Daarvoor zit je bij GOGO goed, want wij hebben voor elke jongerenvakantie een matchend appartement. Het maakt niet uit of je alleen met je besties of een grote groep naar het Griekse partyeiland komt. Wij zorgen dat jullie de vacay vibes voelen zodra je over de drempel van je appartement stapt. Dat kan een studio zijn, of een 2- of 3-kamerappartement met wat meer privacy. Wel zo lekker als je met je hele crew op vakantie gaat. In welk Chersonissos-appartement op de Strip beleven jullie de vakantie van je leven? Boek nu en let’s GOGO!