1. Home
  2. Activiteiten
  3. Laganas

Activiteiten Laganas

Wat te doen in Laganas op Zakynthos? Vervelen ga je je in iedergeval niet want dit prachtige Griekse eiland heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie! Met de GOGO activiteiten pak jij het beste mee van Laganas! Het relaxen wisselen we moeiteloos af met de allerdikste activiteiten. Spot de caretta-caretta schildpadden en het beroemde shipwreck beach, relax in de zon op de prachtige stranden van Zakynthos en verken het uitgaansleven tijdens de kroegentocht!


SEASAFARI

Vaar op je eigen bootje naar Marathonisi Island tijdens de Seasafari. Marathonisi is een klein eilandje ten zuiden van Zakynthos, in de baai van Laganas. Het eiland wordt ook schildpaddeneiland genoemd. Op het zandstrand komen in de zomernachten de schilpadden hun eieren leggen. Aan de andere kant van het eiland vind je mooie grotten waar je kunt zwemmen.

KROEGENTOCHT

GOGO neemt je mee naar de hotspots van Zakynthos! De kroegentocht is de leukste manier om direct alle topkroegen van het eiland en andere Nederlandse partypeople in Laganas te leren kennen! Zo weet je gelijk waar je de rest van je vakantie naartoe moet op Zakynthos! De Kroegentocht zit in het GOGO partypakket!

SHIPWRECK BEACH

In een baai, omringd door ruige kalksteenkliffen en azuurblauw water ligt het meest gefotografeerde zandstrand van Zakynthos: Shipwreck Beach. Het hagelwitte zand steekt nog witter af tegen het felblauwe water. Het aangespoelde scheepswrak in het midden van het strand trekt direct je aandacht. Als je hier bent zorg dan dat je het uitkijkpunt niet mist voor je mooiste vakantiefoto’s. Perfect daytrip!

beach day

Het prachtige eiland vanaf het exclusieve strand bekijken en tegelijkertijd bruin bakken. No worries, alleen maar chillen in de zon! Voor de echte rebellen onder ons, liggen de flying fish en de banaan klaar! De beachday zit in het GOGO partypakket.

CHAMPAGNE POOLPARTY

It's time to party! Zon, coole DJ'S, lekkere champagne en natuurlijk een zwembad om in te duiken! Dit feestje wil je zeker niet missen! Neem je GOGO badeend mee en ga los op the ultimate summer GOGO pool party! De campagne poolparty zit in het GOGO partypakket.

ONTDEK HET EILAND

Ontdek dit veelzijdige eiland op eigen gelegenheid, buiten de 3 km lange barstreet is er een overvloed aan insta hotspots in de ruige natuur.

CAMEO ISLAND

Cameo island is een piepklein eilandje ontstaan na een aardbeving in de 17e eeuw. Het eiland is bereikbaar via een lange houten brug. Let op je moet wel €5,- entree betalen.

STRANDWANDELING

Maak een strandwandeling langs de vele strand restaurantjes en drink een fancy cocktail bij Cool Peppers aan het strand.

snorkelen

De vetste plek om te snorkelen is de Blue Caves. Door de weerkaatsing van het licht kleurt de hele grot supermooi blauw. Wel vroeg je bed uit want de licht in de grotten is het mooiste in de ochtend.