Betaal je vakantie in delen
Jongerenreizen activiteiten

Activiteiten Laganas

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Laganas

Activiteiten Laganas

Wat te doen in Laganas op Zakynthos? Vervelen ga je je in iedergeval niet want dit prachtige Griekse eiland heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie! Met de GOGO activiteiten pak jij het beste mee van Laganas! Het relaxen wisselen we moeiteloos af met de allerdikste activiteiten. Spot de caretta-caretta schildpadden en het beroemde shipwreck beach, relax in de zon op de prachtige stranden van Zakynthos en verken het uitgaansleven tijdens de kroegentocht!

GOGO organiseert al jarenlang de dikste activiteiten in Laganas. En voor 2024 staan wij klaar om weer vol te knallen! Wij zorgen hoe dan ook voor een onvergetelijke vakantie. Check hieronder welke activiteiten we organiseren in Laganas!

Een greep uit onze activiteiten

cocktail

Crazy sunset beach bingo 

Wie roept er Bingo? Tijdens de zonsondergang, onder het genot van een drankje win je de leukste prijzen, gegarandeerd gezelligheid en altijd prijs!
jeep

jeepsafari

Ga mee op jeepsafari en ontdek het ruige binnenland van Zakynthos. Spring van de rotsen in het helder blauwe water om de onderwaterwereld te ontdekken met je snorkel set. Inclusief lunch en diverse zwemstops in helderblauw water!
beachgirl

beach day

Het prachtige eiland vanaf het exclusieve strand bekijken en tegelijkertijd bruin bakken. No worries, alleen maar chillen in de zon! Voor de echte rebellen onder ons, liggen de flying fish en de banaan klaar! 
sea

ONTDEK HET EILAND

Ontdek dit veelzijdige eiland op eigen gelegenheid, buiten de 3 km lange barstreet is er een overvloed aan insta hotspots in de ruige natuur.
Cameo

CAMEO ISLAND

Cameo island is een piepklein eilandje ontstaan na een aardbeving in de 17e eeuw. Het eiland is bereikbaar via een lange houten brug. Let op je moet wel €5,- entree betalen.
strand

STRANDWANDELING

Maak een strandwandeling langs de vele strand restaurantjes en drink een fancy cocktail bij Cool Peppers aan het strand.
Snorkelen

snorkelen

De vetste plek om te snorkelen is de Blue Caves. Door de weerkaatsing van het licht kleurt de hele grot supermooi blauw. Wel vroeg je bed uit want de licht in de grotten is het mooiste in de ochtend.
kroegentocht

KROEGENTOCHT

GOGO neemt je mee naar de hotspots van Zakynthos! De kroegentocht is de leukste manier om direct alle topkroegen van het eiland en andere Nederlandse partypeople in Laganas te leren kennen! Zo weet je gelijk waar je de rest van je vakantie naartoe moet op Zakynthos!
Zakynthos

SHIPWRECK BEACH

In een baai, omringd door ruige kalksteenkliffen en azuurblauw water ligt het meest gefotografeerde zandstrand van Zakynthos: Shipwreck Beach. Het hagelwitte zand steekt nog witter af tegen het felblauwe water. Het aangespoelde scheepswrak in het midden van het strand trekt direct je aandacht. Als je hier bent zorg dan dat je het uitkijkpunt niet mist voor je mooiste vakantiefoto’s. Perfect daytrip!
Party

CHAMPAGNE POOLPARTY

It's time to party! Zon, coole DJ'S, lekkere champagne en natuurlijk een zwembad om in te duiken! Dit feestje wil je zeker niet missen! Neem je GOGO badeend mee en ga los op the ultimate summer GOGO pool party!
Schildpad

SEASAFARI

Vaar op je eigen bootje naar Marathonisi Island tijdens de Seasafari. Marathonisi is een klein eilandje ten zuiden van Zakynthos, in de baai van Laganas. Het eiland wordt ook schildpaddeneiland genoemd. Op het zandstrand komen in de zomernachten de schilpadden hun eieren leggen. Aan de andere kant van het eiland vind je mooie grotten waar je kunt zwemmen.