Betaal je vakantie in delen
Jongeren staan met de geel-blauwe GOGO vlag aan de zee, met zonsondergang

Omruilgarantie voor je vakantie

 1. Home
 2. Garanties
 3. Flexibel omruilen

Gratis omruilen van zonvakanties tot 6 weken voor vertrek

Met onze omruilgarantie kun jij pas echt relaxed op vakantie. Daarmee kun jij jouw vakantie tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken. Je kunt ook voor premium omruilgarantie kiezen, waarmee je tot 2 weken van tevoren kunt omboeken. Je betaalt hiervoor €27,50 extra.

Premium omruilgarantie

✔ Voor vertrekken in 2024 bij te boeken voor €27,50 per persoon.
✔ Tot 2 weken voor vertrek omboeken via jouw account 'Mijn GOGO'.
✔ Omboeken is mogelijk naar vakanties die op dat moment beschikbaar zijn op de website.
✔ Premium omruilen kun je twee keer toepassen.

  ✔ Log in op 'Mijn GOGO en klik op 'Ruil jouw vakantie om'.
  ✔ Klik daarna op 'Boek een andere vakantie'.
  ✔ Volg de boekingsstappen en rond je nieuwe boeking af. 

Onze omruilgaranties op een rij

Premium omruilgarantie - Omruilen tot 2 weken voor vertrek 

✔ Te boeken voor €27,50 per persoon

✔ Tot 2 weken voor vertrek gratis omboeken via 'Mijn GOGO'.

✔ Omboeken is mogelijk naar vakanties die op het moment van omboeken beschikbaar zijn op de website.

✔ Premium omruilen kun je tweemaal toepassen.

✔ Ook omboeken naar vakanties van onze andere merken is mogelijk (Eliza Was Here, Primavera Reizen en Sunweb).

Standaard omruilgarantie - Omruilen tot 6 weken voor vertrek 

✔ Gratis. Deze garantie is standaard inbegrepen bij het boeken van een vakantie bij GOGO.

✔ Tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken via Mijn GOGO.

✔ Omboeken is mogelijk naar vakanties die op het moment van omboeken beschikbaar zijn op de website.

✔ Het standaard omruilen kun je eenmalig toepassen.

✔ Ook omboeken naar vakanties van onze andere merken is mogelijk (Eliza Was Here, Primavera Reizen en Sunweb).

Voorwaarden omruilgarantie

Algemene voorwaarden van omruilgarantie van GOGO

 • Omruilen betekent dat, je vakantie zonder opgave van reden en zonder wijzigingskosten, kan worden omgeboekt naar een andere pakketreis (op dezelfde bestemming of een geheel andere bestemming) en/of een andere vertrekdatum. Dit is alleen geldig op het aanbod dat beschikbaar is op onze website. Omboeken naar exact dezelfde vakantie is niet mogelijk. 
 • Omruilen van een vliegvakantie naar een busvakantie kan door een mail te sturen naar info@gogo.nl.
 • Je betaalt de prijs die geldt op de dag van het omboeken. Als je nieuwe boeking duurder is dan je oorspronkelijke boeking, dan betaal je het verschil aan ons bij. Als je nieuwe boeking goedkoper is dan je oorspronkelijke boeking, dan geven wij een omruilvoucher uit die 12 maanden geldig is. Deze voucher is te gebruiken voor het boeken van extra’s (bagage, auto huur, verzekering), een nieuwe vakantie of een terugbetaling na 3 maanden. Als er met een corona-voucher is betaald, wordt het bedrag teruggestort op de corona-voucher.
 • Enkel de hoofdboeker van de vakantie kan de vakantie (flexibel) omruilen en de omruilvoucher gebruiken. Omruilen kan alleen door een nieuw pakket uit te zoeken en in de eerste stap van het boekingsproces aan te geven dat je je huidige boeking wilt omruilen (in geval er meerdere boekingen zijn kan daar gekozen worden welke boeking omgeboekt moet worden).
 • Het is niet mogelijk gebruik te maken van omruilen wanneer een vakantie reeds geannuleerd is.
 • De vroegboekvoorwaarden vervallen bij het flexibel omruilen na de vroegboekperiode.
 • Na het omboeken van jouw vakantie vervalt het recht op de bedenktijd (ook wel gratis annuleren binnen 3 dagen genoemd).
 • Als je zelf besluit om de nieuwe boeking te annuleren, dan gelden de reguliere annuleringskosten.
 • Als je gebruik maakt van de omruilservice, accepteer je de ontvangst van de omruilvoucher, en vervalt daarmee je recht om terugbetaling van het relevante bedrag te vragen aan GOGO. Terugbetaling vindt pas plaats 3 maanden na omboekingsdatum.
 • De voorwaarden gelden alleen voor boekingen bij Sunweb Group GmbH (‘GOGO’). Voor boekingen geldt dat zover in deze voorwaarden daarvan niet uitdrukkelijk wordt afgeweken, de ANVR reizigersvoorwaarden, de Algemene Reisvoorwaarden GOGO en de Garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reizen, de garantieregeling van het Calamiteitenfonds onverminderd van toepassing zijn.
 • GOGO behoudt zich het recht om de uitvoering op te schorten en eventueel rechtsmaatregelen te treffen bij een verdenking van oneigenlijk gebruik van de actie.
 • GOGO behoudt zich het recht om de aanbieding te beëindigen, voorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, zonder dat GOGO daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de reizigers.
 • Wijzigingen, stopzetten, of aanpassingen van de voorwaarden of de inhoud zal door GOGO bekend worden gemaakt via de website.
 • Op deze voorwaarden is hetzelfde recht van toepassing als het recht dat op de nieuwe boeking van toepassing is.

Omruilvoucher – voorwaarden
Je krijgt de -omruilvoucher, omdat je de vakantie, die je hebt geboekt bij Sunweb Group GmbH, vanwege de onzekerheid rondom het coronavirus, zonder opgave van reden en eenmalig, naar een andere pakketreis flexibel hebt omgeboekt voor een nieuwe pakketreis die goedkoper is dan de oorspronkelijke reis.

Geldigheid
De uitgiftedatum van deze voucher is de datum van de nieuwe boeking. Met deze voucher kun je een nieuwe vakantie of extra’s (bagage, auto huur, verzekering) boeken. Indien je geen passende vakantie kan vinden, zullen we het relevante bedrag in dat geval uiterlijk binnen drie (3) maanden na de uitgiftedatum aan je terugbetalen.

Persoonsgebonden
De voucher is een unieke code aan de hoofdboeker van de oorspronkelijke pakketreis wordt verleend. De hoofdboeker is de persoon die de oorspronkelijke boeking heeft gemaakt. Alleen de hoofdboeker kan de voucher, of een gedeelte ervan, inwisselen. De hoofdboeker dient daarom zorgvuldig met de code om te gaan en deze te beschermen tegen onbevoegd gebruik. Indien de hoofdboeker onbevoegd gebruik van de code constateert, dient dat onmiddellijk aan ons te worden gemeld.

De voucher is een vordering op naam van de hoofdboeker op ons. De voucher is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar aan een derde.

Inwisselen
De voucher kan worden gebruikt als betaalmiddel voor elke vakantie die wordt aangeboden door één van de merken van Sunweb Group: Sunweb zon- en wintersportvakanties, Primavera Reizen, Eliza Was Here en GOGO Jongerenreizen.

Op jouw nieuw geboekte reis zijn de algemene voorwaarden van  en de ANVR Reizigersvoorwaarden van toepassing. Hiermee ga je akkoord bij het maken van de nieuwe boeking.

Waarde voucher
De waarde van jouw voucher is gelijk aan het bedrag dat je ter compensatie van ons krijgt vanwege de goedkopere nieuwe reis.

Aan druk- en/of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.