Flexibel omruilen

tot 6 weken voor vertrek

 1. Home
 2. Garanties
 3. Flexibel omruilen

Flexibel omruilen, om welke reden dan ook

Boek bij twijfel jouw vakantie om bij GOGO

Heb jij een zomervakantie geboekt? Dan kun je jouw vakantie gratis omboeken, om welke reden dan ook! Dit kan standaard gratis tot 6 weken voor vertrek, maar je kunt er ook voor kiezen om voor €20 per persoon extra flexibel te mogen omboeken, tot 2 weken voor vertrek!

We snappen heel goed dat het onzekere tijden zijn en we willen niet dat jij op vakantie gaat als jij je daar niet comfortabel bij voelt. Daarom biedt GOGO de mogelijkheid om jouw vakantie tot 6 weken voor vertrek om te ruilen naar een ander moment/bestemming die op dat moment online staat naar keuze. Bekijk tijdelijk de mogelijkheid om jouw vakantie om te ruilen naar een ander moment/bestemming die op dat moment online staat naar keuze. Dit kan eenvoudig door te mailen naar info@gogo.nl of door telefonisch contact op te nemen via 0900-0291

Standaard omruilgarantie - Omruilen tot 6 weken voor vertrek

✔ Tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken.

✔ Standaard inbegrepen bij het maken van een boeking bij GOGO.*

✔ Omboeken mogelijk naar vakanties die op het moment van omboeken beschikbaar zijn op de website.

❌ Het standaard omruilen kun je eenmalig toepassen.

Premium omruilgarantie - Omruilen tot 2 weken voor vertrek

✔ Tot 2 weken voor vertrek gratis omboeken.

Vanaf 15-9-2020 bij te boeken voor €20 per persoon tijdens het boekingsproces van GOGO of tot 14 dagen na boeking.*

Omboeken mogelijk naar vakanties die op het moment van omboeken beschikbaar zijn op de website.

Premium omruilen kun je tweemaal toepassen.

Met de premium omruilgarantie kun je je vakantie ook omboeken naar een vakantie van onze andere merken (Sunweb, Eliza Was Here en Primavera Reizen)

* Uitgezonderd van omboeken en enkel mogelijk tegen betaling van annuleringskosten:
- Omruilen van vliegvakanties naar autovakanties
- Uitgezonderde routes: Griekenland: Amsterdam – Athene, Eindhoven – Athene, Amsterdam – Mykonos| Portugal: Amsterdam – Lissabon, Eindhoven – Lissabon, Rotterdam – Lissabon, Amsterdam – Porto | Spanje: Amsterdam – Valencia | Marokko: Amsterdam – Agadir, Amsterdam – Marrakech, Eindhoven - Marrakech| Italië: Amsterdam - Palermo, Rotterdam - Palermo

Meer details over de voorwaarden van deze twee flexibele omruilgaranties vind je onderaan deze pagina.

 • De tofste jongerenbestemmingen van Europa
 • Reisleiding die 24/7 voor je klaarstaat tijdens jouw vakantie 
 • Hygiëne en veiligheid volgens Covid-19 regelgeving
 • Financiële zekerheid via SGR
 • Altijd verzekerd van repatriëring

Voorwaarden van de omruilgarantie

GOGO jongerenreizen

Standaard omruilgarantie

 • Standaard omruilen kan tot 6 weken voor vertrek worden ingeroepen.
 • Je kunt het standaard omruilen eenmalig toepassen.

Premium omruilgarantie

 • De premium omruilgarantie (bijgeboekt vanaf 15-9-2020 voor €20 per persoon) kan tot 2 weken voor vertrek worden ingeroepen en kan worden bijgeboekt tot 14 dagen na boeking.
 • Je kunt de premium omruilgarantie tweemaal toepassen.Neem hiervoor contact op met ons via info@gogo.nl.
 • Met de premium omruilgarantie kun je je vakantie ook omboeken naar een vakantie van onze andere merken (Sunweb, Eliza Was Here, Primavera Reizen). Neem hiervoor contact op met ons via info@gogo.nl.

Algemene voorwaarden van omruilgarantie van GOGO

 • Omruilen betekent dat, je vakantie zonder opgave van reden en zonder wijzigingskosten, kan worden omgeboekt naar een andere pakketreis (op dezelfde bestemming of een geheel andere bestemming) en/of een andere vertrekdatum. Dit is alleen geldig op het aanbod dat beschikbaar is op onze website.
 • Omruilen van een vliegvakantie naar een autovakantie kan enkel door het betalen van annuleringskosten en door een mail te sturen naar info@gogo.nl.
 • Omruilen voor de volgende routes kan enkel door het betalen van annuleringskosten en door een mail te sturen naar info@gogo.nl.
  Griekenland: Amsterdam – Athene, Eindhoven – Athene, Amsterdam – Mykonos| Portugal: Amsterdam – Lissabon, Eindhoven – Lissabon, Rotterdam – Lissabon, Amsterdam – Porto | Spanje: Amsterdam – Valencia | Marokko: Amsterdam – Agadir, Amsterdam – Marrakech, Eindhoven - Marrakech| Italië: Amsterdam - Palermo, Rotterdam - Palermo
 • Je betaalt de prijs die geldt op de dag van het omboeken. Als je nieuwe boeking duurder is dan je oorspronkelijke boeking, dan betaal je het verschil aan ons bij. Als je nieuwe boeking goedkoper is dan je oorspronkelijke boeking, dan geven wij een omruilvoucher uit die 12 maanden geldig is. Deze voucher is te gebruiken voor het boeken van extra’s (bagage, auto huur, verzekering), een nieuwe vakantie of een terugbetaling na 12 maanden. Als er met een corona-voucher is betaald, wordt het bedrag teruggestort op de corona-voucher.
 • Enkel de hoofdboeker van de vakantie kan de vakantie (flexibel) omruilen en de omruilvoucher gebruiken. Omruilen kan alleen door een nieuw pakket uit te zoeken en in de eerste stap van het boekingsproces aan te geven dat je je huidige boeking wilt omruilen (in geval er meerdere boekingen zijn kan daar gekozen worden welke boeking omgeboekt moet worden).
 • Het is niet mogelijk gebruik te maken van omruilen wanneer een vakantie reeds geannuleerd is.
 • De vroegboekvoorwaarden vervallen bij het flexibel omruilen na de vroegboekperiode.
 • In geval de nieuwe boeking wordt geannuleerd door GOGO dan krijg je het geld terug als voucher. Bij eventuele teruggave zal het bedrag op de omruilvoucher worden gestort. Deze voucher is te gebruiken voor het boeken van extra’s (bagage, auto huur, verzekering), een nieuwe vakantie of een terugbetaling na 12 maanden. Je ontvangt je voucher kort na de nieuwe boeking per email.
 • Na het omboeken van jouw vakantie vervalt het recht op de bedenktijd (ook wel gratis annuleren binnen 3 dagen genoemd).
 • Als je zelf besluit om de nieuwe boeking te annuleren, dan gelden de reguliere annuleringskosten.
 • Als je gebruik maakt van de omruilservice, accepteer je de ontvangst van de omruilvoucher, en vervalt daarmee je recht om terugbetaling van het relevante bedrag te vragen aan GOGO. Terugbetaling vindt pas plaats 12 maanden na omboekingsdatum.
 • De voorwaarden gelden alleen voor boekingen bij Sunweb Group GmbH (‘GOGO’). Voor boekingen geldt dat zover in deze voorwaarden daarvan niet uitdrukkelijk wordt afgeweken, de ANVR reizigersvoorwaarden, de Algemene Reisvoorwaarden GOGO en de Garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reizen, de garantieregeling van het Calamiteitenfonds onverminderd van toepassing zijn.
 • GOGO behoudt zich het recht om de uitvoering op te schorten en eventueel rechtsmaatregelen te treffen bij een verdenking van oneigenlijk gebruik van de actie.
 • GOGO behoudt zich het recht om de aanbieding te beëindigen, voorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, zonder dat GOGO daardoor op enige wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de reizigers.
 • Wijzigingen, stopzetten, of aanpassingen van de voorwaarden of de inhoud zal door GOGO bekend worden gemaakt via de website.
 • Op deze voorwaarden is hetzelfde recht van toepassing als het recht dat op de nieuwe boeking van toepassing is.

 

Omruilvoucher – voorwaarden

Je krijgt de GOGO-omruilvoucher, omdat je de vakantie, die je hebt geboekt bij Sunweb Group GmbH, vanwege de onzekerheid rondom het coronavirus, zonder opgave van reden en eenmalig, naar een andere pakketreis flexibel hebt omgeboekt voor een nieuwe pakketreis die goedkoper is dan de oorspronkelijke reis.

Geldigheid

De uitgiftedatum van deze voucher is de datum van de nieuwe boeking. Met deze voucher kun je een nieuwe vakantie of extra’s (bagage, auto huur, verzekering) boeken. Indien je geen passende vakantie kan vinden, zullen we het relevante bedrag in dat geval uiterlijk binnen twaalf (12) maanden na de uitgiftedatum aan je terugbetalen.

Persoonsgebonden

De voucher is een unieke code die per e-mail aan de hoofdboeker van de oorspronkelijke pakketreis wordt verstuurd. De hoofdboeker is de persoon die de oorspronkelijke boeking heeft gemaakt. Alleen de hoofdboeker kan de voucher, of een gedeelte ervan, inwisselen. De hoofdboeker dient daarom zorgvuldig met de code om te gaan en deze te beschermen tegen onbevoegd gebruik. Indien de hoofdboeker onbevoegd gebruik van de code constateert, dient dat onmiddellijk aan ons te worden gemeld.

De voucher is een vordering op naam van de hoofdboeker op ons. De voucher is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar aan een derde.

Inwisselen

De voucher kan worden gebruikt als betaalmiddel voor elke vakantie die wordt aangeboden door één van de merken van Sunweb Group: Sunweb zon- en wintersportvakanties, Primavera Reizen, Eliza Was Here en GOGO Jongerenreizen.

Op jouw nieuw geboekte reis zijn de algemene voorwaarden van GOGO en de ANVR Reizigersvoorwaarden van toepassing. Hiermee ga je akkoord bij het maken van de nieuwe boeking.

In het onverhoopte geval dat jouw nieuw geboekte reis ook wordt geannuleerd, door ons of door jezelf, en je daarbij recht hebt op uitbetaling, zal GOGO dit bedrag uitkeren in de vorm van een voucher. Hiermee ga je akkoord bij het maken van de nieuwe boeking.

Waarde voucher

De waarde van jouw voucher is gelijk aan het bedrag dat je ter compensatie van ons krijgt vanwege de goedkopere nieuwe reis.

Aan druk- en/of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

Aanbod

Bekijk hier het actuele aanbod aan vakanties

FAQ

Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen

Corona info

Bekijk hier alle informatie m.b.t. het coronavirus