NXXT

ONTMOET NU AL JE VAKANTIELIEFDE(S)!

GOGO PRESENTS… DE GOGO APP! WHOOP WHOOP!

Natuurlijk heb jij je vakantie al làààng geboekt en het wachten begint met de dag steeds zwaarder te worden. The struggle is real. Gelukkig kan je met de GOGO App alvast beginnen met jezelf te preppen voor de tofste vakantie van het jaar. Hoe vet is het om alvast een vakantieliefje te vinden voordat je vakantie nog moet beginnen? Dus dat!

GOT IT? MOOI! DOWNLOAD NU DE GOGO APP EN LAAT HET FLIRTEN MAAR BEGINNEN!

COUNTDOWN TO TAKE-OFF

3, 2, 1… Let's GO! Met de counter kan je in alle spanning aftellen voor de vetste vakantie EVAH! Duurt het wachten hierdoor alleen maar langer? Je kan het ook zo bekijken: je kan tegelijkertijd alvast een paar dates regelen voor je vakantie.

ALS EEN MALLE FLIRTEN MET ANDERE GOGO'ERS

arrow pointing to a target

Een vakantie met GOGO zonder een summer lover gescoord te hebben is een verspilde vakantie. No problemo, want met de GOGO App kan je met andere GOGO'ers flirten! Kan je echt niet wachten je toekomstige vakantieschatje te fixen? Je kan thuis alvast checken wie naar dezelfde bestemming gaat als jij! Dus flirt er een eind op los en ontmoet elkaar op jullie vakantiebestemming!

REAL-TIME WEERUPDATES VAN JE BESTEMMING

Everybody loves the sunshine. Met real time weerupdates weet je precies wat je te wachten staat wanneer je bijvoorbeeld naar die ene gekke cruise party wilt gaan. Grote kans dat het super flex weer gaat worden!

GEBRUIKSAANWIJZING

Welkom bij de GOGO App! De GOGO App is een dienst om jou voor en tijdens jouw vakantie te voorzien van informatie over de bestemming en om contact te leggen met iedereen op bestemming. Voordat je de GOGO app installeert check je hier of de GOGO App jouw type telefoon ondersteunt. Gebruik deze link om de GOGO App te downloaden.

PRIVACY VOORWAARDEN

De privacy voorwaarden van de GOGO app vind je hier.

HEB JE NOG VRAGEN

Check de FAQ