1. Home
  2. Portugal
  3. Algarve
  4. Albufeira
Albufeira

Jongerenvakantie Albufeira

Ga deze zomer los in Albufissa

Chillen in het zwembad en partyen met je maten tot de zon opkomt? In nog geen drie uur sta je in het zuiden van Portugal met een drankje in de hand in het mooie Albufeira en kan je vacay beginnen. Albufeira is één van de populairste vakantiebestemmingen voor jongeren vanwege de geweldig zwoele zomers, prachtige goudgele stranden, heerlijk eten, mooie mensen en fantastische party’s. Albufeira wordt niet voor niets Albufissa genoemd: je hebt hier de dikste feesten en meer dan 80 clubs aan de strip dus je kan helemaal los. Tussen het zonnen en feesten door ook nog wat zien van de omgeving? Wandel langs de vette rotskust van het oude naar het nieuwe centrum (of pak een tuktuk) en spot de vele vissersbootjes aan de jachthaven. Check ook het mega instaproof oude centrum van Albufeira met z’n witte huisjes en gezellige straatjes. Daar zijn trouwens ook leuke kroegen! Bekijk onze top 5 waarom Albufeira the place to be is voor jongeren deze zomer! Met wie beleef jij de zomer van je leven?

Hete nachten op je jongerenvakantie in Albufeira

Albufeira is the place to be om lekker los te gaan met een drankje (of twee!) in je handen. Wat zo chill is in Albu: er is een oud en nieuw deel, en allebei zijn top om een dik feest te bouwen. In oud-Albufeira moet je zijn voor gezellige kroegen en bars, vaak leuk om je avond te starten. Ga zeker even langs bij Bloopers, de grootste en gezelligste kroeg van Albu. Bloopers uitgespeeld? Trek dan naar het nieuwe deel van Albufeira waar je flirt in de dikste clubs. Bijvoorbeeld Club Heaven waar je bij ‘Heaven till Seven’ tot 7u ‘s morgens op de bar kan blijven dansen. Iedere avond treden hier de vetste Nederlandse artiesten voor je op dus party for sure! Een internationale club is Club Kiss, ook zeker het ontdekken waard. Wedden dat jij en je vrienden niet weg te slaan zijn? De volgende dag chill je ‘m op het strand, trek je bij na een duik in het koude zeewater en geniet je van een hete zomer met veel zon. Check onze GOGO blog wat er nog meer allemaal te doen is tijdens je holiday in Albufeira en vier de ultieme zomervakantie. #letsGOGO! 

Een Albufeira jongerenvakantie: zon, strand en party

GOGO jongerenvakanties heeft ook dit jaar weer de leukste, mooiste en beste plekken voor je uitgezocht om te verblijven in Albufeira. Want naast chill weer, de zon die overuren maakt, knalblauw water en een party hotspot wil je ook een lekker bed voor die paar uur dat je erin ligt. Gaan jullie als vip’s voor een all inclusive jongerenvakantie of chillen jullie deze zomer in een appartement in Albufeira? Al meer dan 1 miljoen jongeren boekten de vetste vakanties bij GOGO, bijvoorbeeld als examenreis. Niks fijners dan die stress eraf feesten. Twijfel je wat het beste past bij jouw groep vrienden of kom je er niet helemaal uit? Mail ons dan op info@gogo.nl en wij regelen de ultieme jongerenvakantie naar Albufeira voor jou en je squad. Say no more: een jongerenvakantie!

Bekijk de kaart

Populaire accommodaties

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
15ºC
16ºC
18ºC
22ºC
24ºC
28ºC
28ºC
29ºC
26ºC
26ºC
18ºC
17ºC
Min.
7ºC
10ºC
11ºC
13ºC
16ºC
19ºC
19ºC
19ºC
17ºC
18ºC
11ºC
10ºC