Twee roze flamingo opblaasbanden van GOGO in het zwembad

Verzoek tot terugbetaling

  1. Home
  2. Refund

Verzoek tot terugbetaling voor GOGO & Beachmasters

Op deze pagina kun je een formulier indienen om een terugbetaling te ontvangen van het (resterende bedrag) op jouw corona voucher. Je kan het formulier enkel invullen indien je voucher een uitgiftedatum van minstens zes (6 )maanden geleden heeft. Als jouw voucher nog geen uitgiftedatum heeft van minimaal zes maanden geleden, dan kan je het formulier niet invullen en is het ook nog niet mogelijk om jouw voucher uit te laten betalen. 

 

De terugbetaling van de (resterende) voucherwaarde wordt uiterlijk binnen twaalf (12) maanden na de uitgiftedatum van de voucher terugbetaald. Dit betekent dat het nog uiterlijk zes (6) maanden duurt voordat het bedrag wordt teruggestort. Wanneer het bedrag wordt teruggestort, ontvang je van ons een e-mail. Tot die tijd kun je gebruik maken van je voucher en gebruik maken van voordelen zoals de prijsgarantie voor voucherhouders. Wist je trouwens dat je voucher ook kunt gebruiken voor een vakantie bij Totally Snow, Sunweb en Eliza was here? Alle info over het gebruiken van je voucher is hier te vinden.

Hoe een terugbetaling aanvragen?

Om een verzoek tot terugbetaling in te dienen kun je het formulier op deze pagina in te vullen. Gelieve de gegevens van de hoofdboeker in te vullen aan wie de voucher was toegeschreven. Je kunt jouw voucher terugvinden in de mail die je van ons hebt gekregen.

Je dient de volgende gegevens in te vullen: 

- Voornaam

- Achternaam

- IBAN-code

- Swift/ BIC-code

 

* Indien je een groepsboeking hebt gemaakt en hiervoor een voucher hebt ontvangen, dan kun je bij e-mailadres/voucherhouder + geboortdedatum voucherhouder (zoals hier rechts aangegeven) de hoofdboeker negeren. In dit geval heeft iedereen een eigen voucher ontvangen.

Verzoek tot terugbetaling indienen

Er is iets misgegaan. Gelieve na te gaan of je gegevens correct zijn ingevuld en of de uitgiftedatum van jouw voucher minimaal 6 maanden geleden is.