0900-0291 (lokaal tarief)

Lloret de Mar

Lloret de Mar

Jouw partyvakantie naar Lloret de Mar boek je bij GOGO. Alleen zo haal je het maximale uit de populairste feestbestemming van de Costa Brava by far!

Behalve de heerlijke kust en het topklimaat, is Lloret ook de onbetwiste partybestemming numero uno. Het is de ultieme bestemming als de zomer voor jou één groot feest is. Zon, zee, strand, oneindig veel uitgaansgelegenheden en de vetste feesten, de hele zomer lang! Do we need to say more?! Hier vind je ALLES wat je maar zoekt!

Of je nu kiest om overdag te chillen op het strand met een cocktail in je hand, omringd door knappe Spaanse ...of Hollandse ;-)... flirts, of dat je je uitslooft op een jetski of de banaan, in Lloret gebeurt het allemaal! Maarre, take it een beetje easy want jij hebt al je krachten nodig voor Totally Summer en alle clubs in hét partyparadijs van de Costa Brava!

 

Let op!

Je kunt alleen met GOGO naar deze bestemming afreizen als je 16 jaar of ouder bent op de dag van vertrek. Alle reizigers moeten zich bewust zijn dat ook hier de NIX<18 wet van kracht is.

Bekijk het aanbod
Laden…