1. Home
  2. Activiteiten
  3. El Arenal

Activiteiten El Arenal

Wat te doen in El Arenal op Mallorca? Vervelen ga je je in iedergeval niet want dit prachtige Spaanse eiland heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie! Met de GOGO activiteiten pak jij het beste mee van El Arenal! Het relaxen wisselen we moeiteloos af met de allerdikste activiteiten. Ga helemaal los op de partyboot, ontdek het eiland met de jeepsafari, relax in de zon op de prachtige stranden van Mallorca en verken het uitgaansleven tijdens de kroegentocht!

PARTYBOAT

Ga mee op de GOGO Partyboot, inclusief eten, drankjes en alle gezellige Nederlanders. De beste dj van de grootste club gaat met ons mee! Voor de ultieme chill- en feestsessie ga jij mee met de party boot waar jij het strand even laat voor wat het is. De partyboot zit in het GOGO partypakket.

kroegentocht

GOGO neemt je mee naar de hotspots van El-Arenal! De kroegentocht is de leukste manier om direct alle topkroegen, clubs en andere Nederlandse partypeople op Mallorca te leren kennen! De kroegentocht zit in het GOGO partypakket.

cala pi

Dit is een verborgen schat aan het strand. Dit lokale plekje kan je te voet ontdekken door langs alle strandhuisjes te wandelen. Dit gezellige vissersplaatsje heeft genoeg lokale restaurantjes met de lekkerste Sangria.

cocktails

Trek in de avond je mooiste outfit aan voor een fancy cocktail night, langs de 3km lange boulevard kun je oveal terecht voor een lekkere sex on the beach XXL , sharing=caring!!

palma

2 vakanties in 1, ontdek deze gave stad in 1 dag, ontdek de places to be van deze wereld stad tijdens je vakantie. Ontdek de smalle en gezellige straatjes van Mallorca te voet, loop langs de knusse winkeltjes en proef de lekkerste tapas bij de lokals.

jeepsafari

Ga mee op jeepsafari en ontdek het ruige binnenland van Mallorca. Heb je je rijbewijs mee? Spring dan maar achter het stuur en laat het stof door je haren waaien. Spring daarna van de rotsen in het helder blauwe water om de onderwaterwereld te ontdekken met je snorkel set.