Betaal je vakantie in delen
Jongerenreizen activiteiten

Activiteiten Playa de Palma

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Playa de Palma

Activiteiten Playa de palma

Wat te doen in Playa de Palma op Mallorca? Vervelen ga je je in iedergeval niet want dit prachtige Spaanse eiland heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie! Met de GOGO activiteiten pak jij het beste mee van Playa de Palma! Het relaxen wisselen we moeiteloos af met de allerdikste activiteiten. Ga helemaal los op de partyboot, ontdek het eiland met de jeepsafari, relax in de zon op de prachtige stranden van Mallorca en verken het uitgaansleven tijdens de kroegentocht!

GOGO organiseert al jarenlang de dikste activiteiten in Playa de Palma. En voor 2024 staan wij klaar om weer vol te knallen! Wij zorgen hoe dan ook voor een onvergetelijke vakantie. Check hieronder welke activiteiten we organiseren in Playa de Palma!

Een greep uit onze activiteiten

Cala pi

cala pi

Dit is een verborgen schat aan het strand. Dit lokale plekje kan je te voet ontdekken door langs alle strandhuisjes te wandelen. Dit gezellige vissersplaatsje heeft genoeg lokale restaurantjes met de lekkerste Sangria.
cocktail

Crazy pubquiz tour

Wie is DE vakantie quizmasters van jullie groep? En kent de meeste feiten en weetjes... Plus na deze avond weten jullie alle hotspots van Mallorca.
jeep

jeepsafari

Ga mee op jeepsafari en ontdek het ruige binnenland van Mallorca. Heb je je rijbewijs mee? Spring dan maar achter het stuur en laat het stof door je haren waaien. Spring daarna van de rotsen in het helder blauwe water om de onderwaterwereld te ontdekken met je snorkel set.
Pizza night

pizza party!

Deze avond eet je de beste pizza in town met al je nieuwe vrienden, wie is er klaar voor een afterpartyy!
bbq

bbq!

De lekkerste Spaanse steaks op de je eigen tafelgrill, dat wordt smullen
cocktailnight

sunset cocktail night

Drink de lekkerste fancy cocktails op het hoogste dakterras van de boulevard van El-Arenal en geniet van de zonsondergang!
partyboot

PAellaboot

Ga mee op de GOGO Paellaboot, inclusief paella en alle gezellige Nederlanders. De beste dj van de grootste club gaat met ons mee! Voor de ultieme chill- en feestsessie ga jij mee met de paellaboot waar jij het strand even laat voor wat het is.
kroegentocht

mallorca by night

GOGO neemt je mee naar de hotspots van Mallorca! De kroegentocht is de leukste manier om direct alle topkroegen, clubs en andere Nederlandse partypeople op Mallorca te leren kennen!
Palma

palma

2 vakanties in 1, ontdek deze gave stad in 1 dag, ontdek de places to be van deze wereld stad tijdens je vakantie. Ontdek de smalle en gezellige straatjes van Mallorca te voet, loop langs de knusse winkeltjes en proef de lekkerste tapas bij de lokals.
waterpark

slide & chill

Waan jezelf op 1 van de luxueuze strandbedjes in het zwembad en relax lekker op de beats van de dj,  nadat je bent bijgekomen van het onbeperkte buffet, is het tijd voor de looping waterglijbaan, durf jij het aan?