Twee roze flamingo opblaasbanden van GOGO in het zwembad

Jongerenappartement Portugal

  1. Home
  2. Appartement
  3. Portugal

Jouw appartement in Portugal: go everywhere!

Hé party animal! Met wie beleef jij dit jaar de zomer van je leven in Portugal? Of je nou met je bestie, je hele klas of gewoon lekker met de meiden gaat, een chill appartement in Portugal staat bovenaan je vacaylist. Ga surfen en ultiem chillen langs de Algarve of keihard feesten in partystad Albufeira. Wat jullie plan ook is, het is natuurlijk nice om vanuit je appartement in Portugal binnen no-time op het strand te liggen. Wij hebben de meest relaxte jongerenappartementen in Portugal voor je op een rij gezet. Allemaal lekker centraal en dus overal dichtbij. Da’s best handig als je helemaal de weg kwijt bent. En die kater ben je zo kwijt in je appartement met zwembad. Het enige wat jij nog hoeft te doen is kiezen. En je koffer inpakken natuurlijk. Let’s GOGO!

Portugal at its finest vanuit je appartement 

Vanuit je appartement in Portugal bedenk je iedere dag op je dooie gemak wat je gaat doen. Werk bijvoorbeeld aan je tan op één van de prachtige zandstranden van Albufeira. Join je onze surfari? Dan leer je surfen als een echte surfdude of surfchick! Wedden dat je het zo onder de knie hebt? Of boek één van de andere dikste activiteiten die GOGO organiseert in Albufeira. Maak een rondje langs alle highlights en scoor meteen een party outfit voor op de Strip in Albufeira. Wil je zeker zijn van een spot bij de dikste feesten en places to be? Boek dan het partypakket Albufeira bij je epic appartement. Dat betekent keihard feesten to the max.

Epic vacay naar Portugal? Appartementen voor elke partycrew!

Portugal onveilig maken met je beste vrienden of vriendinnen? Vet! Met een grotere groep op vakantie of finally de middelbare school afsluiten met een eindexamenreis? Ook top! Bij GOGO scoor je het perfecte appartement in Portugal voor jouw crew en weet je zeker dat jullie in hetzelfde appartementencomplex zitten. Je hebt keuze uit appartementen met een woon- en leefgedeelte en één of meerdere slaapkamers. Heel chill als sommigen nog even willen bijkomen van de wilde nacht. Bak jij ondertussen een eitje in de keuken: het ultieme katervoer. Naast appartementen in Portugal zijn er ook chille studio’s waar je alles in één ruimte hebt. Omkleden, indrinken, afteren en (een beetje) slapen. Zo zitten jullie zeker weten in dezelfde vacay vibe. Met welk epic appartement in Portugal ga jij je squad impressen? Fix dat appartement en get your game on!