0900-0291 (lokaal tarief)

Sunny Beach

Sunny Beach

Op zoek naar de ultieme jongerenvakantie in booming Sunny Beach in Bulgarije met GOGO? No worries, wij weten wat je zoekt op deze superbestemming! Stappen, feesten, zonnen, chillen en alles voor een mooie GOGO prijs. Sunny Beach smaakt naar meer!

Sunny Beach is een acht kilometer lange kuststrook aan de
Zwarte Zee, met een van de mooiste, schoonste en zonnigste stranden ter wereld. Er is een bruisende boulevard met goede hotels en appartementen en leuke restaurantjes. Alle gezellige bars en vette clubs vind je dicht bij elkaar op de Flowerstreet. Je hopt dus zo van club naar bar en terug.

Vervelen ga je je hier zeker niet met alle vette GOGO activiteiten! Zo is er een aquapark, kun je een lazy cruise maken of stap aan boord bij de party boat! In de avond duik jij natuurlijk het nachtleven in om helemaal los te gaan in de gigantische clubs waar Sunny Beach berucht om is! Met GOGO op kroegentocht, gezellig uiteten en natuurlijk Party Crashers als hoogtepuntje van je vakantie. De ultieme vakantie.


Let op!

Je kunt alleen met GOGO naar deze bestemming afreizen als je 16 jaar of ouder bent op de dag van vertrek. Alle reizigers moeten zich bewust zijn dat ook hier de NIX<18 wet van kracht is.

Bekijk het aanbod
Laden…