corona

Jouw vakantie tijdens corona

  1. Home
  2. Corona

Veilig en voorbereid je vakantie tegemoet

Alles volgens de Covid-19 regelgeving

Reizen is in deze tijd net wat anders dan je gewend bent en wij snappen dat jij op zoekt bent naar zekerheid! Of je vertrekdatum nu volgende week of volgend jaar is: met onze uitgebreide GOGO garanties ga je pas echt zorgeloos op vakantie! En mocht er iets wijzigen in jouw situatie of op jouw bestemming? Geen zorgen! Wij regelen het.

Bovendien volgen wij dagelijks de ontwikkelingen op onze bestemmingen. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste maatregelen, benodigde testen en verplichte formulieren die je nodig hebt voor jouw vakantie in coronatijd. Iedereen met het EU Digitaal Corona Certificaat (DCC) kan binnen de Europese Unie vrij reizen. Mochten er maatregelen zijn dan houden we je op deze pagina op de hoogte van de maatregelen per bestemming. Voor alle overige vragen kun je terecht op onze FAQ pagina.

Jouw vakantie 100% geregeld

Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons. We maken daarom een aantal beloften waar jij ons altijd aan mag houden. Deze beloften noemen wij de GOGO garanties.

Vakantie 100% geregeld
Van de vlucht tot de transfer en activiteiten: alles is geregeld. Via de GOGO voer je zelfs een online videoconsultatie met een Nederlandstalige dokter.

Geldteruggarantie
Als het reisadvies voor je bestemming een negatief (rood) reisadvies heeft binnen twee weken voor vertrek i.v.m. COVID-19, of als er een quarantaineverplichting is, krijg je gegarandeerd je geld terug.

Omruilgarantie
Je kunt jouw vakantie in veel gevallen tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken naar een ander moment of een andere bestemming. Lees hier de voorwaarden. 

Repatriëringsgarantie
Als je een vakantie incl. vlucht bij ons boekt, word je automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie en zorgen wij altijd voor een veilige terugreis naar huis.

24/7 bereikbaar op bestemming
Of je nu wilt kletsen of je verovering van gisteravond of er een probleem is. Onze reisleiding staat 24/7 voor jou klaar.

Op zoek naar een vakantie in 2024?

GOGO Jongerenreizen

See you next year: eindexamenreizen

GOGO Jongerenreizen

Ontdek onze activiteiten per bestemming

Bij GOGO regel jij jullie vakantie super simpel en voor de beste prijs.

GOGO Jongerenreizen

Check out alle GOGO vakanties