Informatie omtrent Covid-19

Wat jij moet weten voor je vakantie

  1. Home
  2. Corona
  1. Home
  2. Corona

Veilig en voorbereid je vakantie tegemoet

Alles volgens de Covid-19 regelgeving

We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te informeren over de huidige manier van vakantie vieren. Voor de zomer van 2021 is er nog weinig bekend, maar jij mag ervan uitgaan dat wij ervoor zorgen dat jij veilig op reis kunt. Het is belangrijk om te onthouden dat wij jou informeren over je vakantie indien er een verandering plaats vind.

Op deze pagina vind jij o.a. informatie over reisadvies en regelgeving op de bestemmingen, corona-vouchers, cash back garantie, veiligheid en hygiene, garanties, omboeken en veel gestelde vragen. Check deze pagina dan ook zeker kort voor je vertrekt!

Op zoek naar een vakantie na corona?

Altijd veilig en vertrouwd op vakantie

We mogen hopelijk snel weer vakantie vieren op de chillste plekken. Languit aan het zwembad of het strand van de zon genieten, bruin worden op een relaxing cruise of lekker een drankje op het terras: het zal altijd ons doel blijven om jouw een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Daarom kun je bij ons vakanties in alle soorten en maten boeken, van luxe all inclusive tot lekkere appartementen. 

Je boekt ook jouw vakantie in 2021 al op onze website. We verwachten dat wekelijks meer aanbod voor 2021 online komt. Go check it out!