Jouw vakantie tijdens corona

  1. Home
  2. Corona

Veilig en voorbereid je vakantie tegemoet

Alles volgens de Covid-19 regelgeving

Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te informeren overjouw vakantie in 2022. Mochten er nog steeds maatregelen rondom Covid-19 en reizen zijn, houden wij jou via deze pagina op de hoogte.

Jouw vakantie 100% geregeld

Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons. We maken daarom een aantal beloften waar jij ons altijd aan mag houden. Deze beloften noemen wij de GOGO garanties.

Vakantie 100% geregeld
Van de vlucht tot de transfer en activiteiten: alles is geregeld. Via de GOGO voer je zelfs een online videoconsultatie met een Nederlandstalige dokter.

Geldteruggarantie
Als het reisadvies voor je bestemming een negatief reisadvies heeft binnen twee weken voor vertrek i.v.m. COVID-19, of als er een quarantaineverplichting is, krijg je gegarandeerd je geld terug.

Omruilgarantie
Je kunt jouw vakantie zelf omboeken via jouw Mijn GOGO account, om welke reden dan ook.

Repatriëringsgarantie
Als je een vakantie incl. vlucht of busreis bij ons boekt, word je automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie en zorgen wij altijd voor een veilige terugreis naar huis.

24/7 bereikbaar op bestemming
Of je nu wilt kletsen of je verovering van gisteravond of er een probleem is. Onze reisleiding staat 24/7 voor jou klaar.

Op zoek naar een vakantie in 2022?

See you next year: eindexamenreizen

Ontdek onze activiteiten per bestemming

Bij GOGO regel jij jullie vakantie super simpel en voor de beste prijs.

Check out alle GOGO vakanties