Jouw vakantie tijdens corona

  1. Home
  2. Corona

Veilig en voorbereid je vakantie tegemoet

Alles volgens de Covid-19 regelgeving

Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te informeren over de huidige manier van vakantie vieren. Wij kunnen ons voorstellen dat jij vragen hebt over Covid-19 en jouw vakantie, er is ook veel informatie te vinden. Wij hebben alles voor jou op een rij gezet en via deze pagina helpen wij jou op weg. Lees over de maatregelen op jouw bestemming, alles over testen, verplichte formulieren en de garanties voor jouw vakantie tijdens corona.

Wij houden deze informatie up to date, zodat jij altijd van het laatste nieuws op de hoogte bent. Check deze pagina dan ook zeker kort voor je vertrekt!

Jouw vakantie 100% geregeld

Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons. We maken daarom een aantal beloften waar jij ons altijd aan mag houden. Deze beloften noemen wij de GOGO garanties.

Vakantie 100% geregeld
Van de vlucht tot de transfer en activiteiten: alles is geregeld. Via de GOGO voer je zelfs een online videoconsultatie met een Nederlandstalige dokter.

Geldteruggarantie
Als het reisadvies voor je bestemming een negatief reisadvies heeft binnen twee weken voor vertrek i.v.m. COVID-19, of als er een quarantaineverplichting is, krijg je gegarandeerd je geld terug.

Omruilgarantie
Je kunt jouw vakantie zelf omboeken via jouw Mijn GOGO account, om welke reden dan ook.

Repatriëringsgarantie
Als je een vakantie incl. vlucht of busreis bij ons boekt, word je automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie en zorgen wij altijd voor een veilige terugreis naar huis.

24/7 bereikbaar op bestemming
Of je nu wilt kletsen of je verovering van gisteravond of er een probleem is. Onze reisleiding staat 24/7 voor jou klaar.

Op zoek naar een vakantie?

Check out al onze reizen!

Last Minute Deals

Pak jij één van de allerlaatste plekjes?!

Alle vakanties

Ontdek onze coronaproof activiteiten

Bij GOGO regel jij jullie vakantie super simpel en voor de beste prijs.