Corona-vouchers

SGR voucher en GOGO voucher

  1. Home
  2. Corona
  3. Voucher

Heb jij een corona-voucher ontvangen?

Lees hier hoe jij jouw SGR of GOGO corona-voucher gebruikt

Indien jij vanwege de coronacrisis een SGR corona-voucher of een GOGO corona-voucher hebt ontvangen, kan jij deze gebruiken voor het boeken van een nieuwe vakantie. Op deze pagina geven wij jou meer informatie hoe jij deze voucher kan gebruiken.

Jij kan namelijk twee soorten vouchers van ons ontvangen hebben:

  • SGR corona-voucher voor geannuleerde vakanties
    Als jouw pakketreis is geannuleerd wegens onvermijdbare en buitengewone omstandigheden ten gevolge van het coronavirus ontvang jij van ons een SGR corona-voucher. Op deze voucher is de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (‘SGR’) van toepassing.
  • GOGO corona-voucher voor niet genoten reisdagen
    Als jouw reis eerder is afgebroken wegens onvermijdbare en buitengewone omstandigheden ten gevolge van het coronavirus ontvang jij van ons een GOGO voucher.

Waar vind jij meer informatie over jouw voucher?
Alle informatie over de corona-vouchers vind je hier.
Alle voorwaarden voor de corona-vouchers vind je hier.

Waar vind ik mijn voucher?

Altijd bij de hand in de GOGO App en Mijn GOGO

Jij kan jouw voucher eenvoudig vinden in jouw Mijn GOGO account en in de app van GOGO. Met onze app heb jij voor en tijdens jouw vakantie ook altijd jouw reisgegevens bij de hand. Zo kan jij op bestemming eventuele maatregelen bekijken en ontvang jij belangrijke notificaties.

gogo app

Voor Apple & Android

mijn gogo

Alles in jouw account

Hoe betaal je met een voucher?

Bekijk de video!

De corona-voucher kun je gemakkelijk inwisselen tijdens het betaalproces van jouw nieuwe boeking. Dit kan in boekingsstap 4 bij betaalwijze. Bekijk de video voor een stap voor stap uitleg!