Een groep feestende jongeren op het strand

Eindexamenreis Portugal

  1. Home
  2. Eindexamenreizen
  3. Portugal

Examenreis Portugal: adeus middelbare school, olá festa!

Je eindexamen heb je gekilled, nice! Nu is het afwachten op de uitslag. Dat kan je doen in het grijze Nederland, sure. Maar een nog veel beter plan is naar Portugal op examenreis gaan! Chillen onder een strakblauwe lucht op goudgele stranden tussen palmbomen, kom maar door! Compleet los gaan op de vetste open air fissa’s en poolparties? Hell yes! De Algarve, de zuidkust van Portugal, heeft dat ultiem tropische sfeertje en Albufeira is the place to be voor de vetste feesten, gezellige kroegen en dikste activiteiten. Ontdek bijvoorbeeld deze vijf must do’s in Albufeira. Knappe guys en chica’s, get ready voor hete kip piri piri en nog hetere vakantieliefdes tijdens je examenreis. Portugal is hét zonnige vacay-land waar jij met een drankje in je hand zonder worries even helemaal los gaat. Streep de examenreis Portugal van je bucketlist en #LETSGOGO!

Losgaan in Albufissa: naar Portugal op examenreis

Ga je naar Portugal op eindexamenreis, check dan de sicke kustlijn van Albufeira met die woeste rotsen, knalblauwe zee en bizar instagrammable stranden! Neem er een duik na een lange nacht feesten en chill ‘m languit in de Portugese zon. Hier organiseert GOGO ook het legendarische Totally Summer Festival: dance till you drop bij de mainstage of chill ‘m in de VIP lounge met de grootste artiesten. Check ook alle dikke activiteiten die je tijdens je examenreis in Portugal kunt doen. Hop on de catamaran cruise waar je jouw beachbody perfect verder kunt bronzen. Je stopt bij een strandje om te suppen en legt daarna een goede bodem tijdens een awesome sunset BBQ. Haak aan bij de kroegentocht in het oude centrum van Albufeira of maak een romantische wandeling door de rotsen met je vacaylover. Wat je ook doet, jouw examenreis in Portugal vier je met honderden andere Nederlandse partypeeps die net zo next level los willen gaan als jij!

Tussen de feestjes door chillen in je dikke acco

Of je nou met je partner in crime de Portugese partyscene onveilig maakt, of dat je met je vaste vriendengroep of bff’s de examenstress eraf feest; naar Portugal op examenreis gaan staat gelijk aan wilde nachten, keihard feesten, net zo hard uitbrakken op het strand en he-le-maal niets meer hoeven. Voor een epic vakantie na je eindexamen moet je in Albufeira in Portugal zijn, wat je budget ook is. Het (weinige) slapen moet ook ergens gebeuren. We got you! GOGO heeft voor elk soort partysquad en budget de beste acco’s gefixt. Wat dacht je van een appartement met eigen zwembad? Of als een vip all inclusive viben tijdens je examenreis? Portugal has it all. Na al het harde werken verdien jij de meest epic examenreis. Work hard, play hard, ja toch?! De vetste examenreis naar Portugal boek je bij GOGO. #LETSGOGO!