Betaal je vakantie in delen
Kust van Albufeira

Examenreis Albufeira

  1. Home
  2. Eindexamenreizen
  3. Portugal
  4. Albufeira

Maak de beste memories op examenreis naar Albufeira

Are you ready om de examenstress weg te feesten? Neem dan je hele squad, klas of je besties mee op examenreis naar Albufeira. Deze Portugese hotspot aan de zee heeft alle ingrediënten voor de ultieme party vacay: ontelbaar veel clubs aan de Strip met de dikste artiesten uit Nederland, goudgele stranden met helderblauw water en surfgolven, leuke straatjes met kroegen en terrasjes met Portugese hapjes én ijskoude cerveza. Bottoms up! GOGO heeft de sickste spots, must do’s en party’s in Albufissa voor je gevonden. Zo maak jij de best memories op je eindexamenreis zonder FOMO. Bounce in de club of shake it off aan het strand. Leer nog een woordje Portugees (en een paar openingszinnen) en hengel die Portugese vakantielover maar binnen. Hasta la fiesta met je babes en dudes, wanneer gaan jullie knallen op examenreis in Albufeira?

Party, beach, repeat op Albufeira

Streep de dikke examenreis maar van je bucketlist: you're going to Albufissa! De hotste clubs in Albufeira vind je aan de Strip: een kilometerslange straat vol restaurants, cafés en cocktailbars. Heb je zin in relaxed indrinken, dan moet je naar de gezellige kroegen in het oude stadsdeel van Albufeira. Of ga op kroegentocht, dan check je met andere partypeeps meteen alle hotspots. Heb je zin in een chilldag en party op zee, stap dan met je squad op de catamaran. Shades on en shinen maar! Check ook GOGO’s events voor de sickste party’s en festivals. Op eindexamenreis in Albufeira betekent ook ultieme chillsessies op goudgele stranden. De gezelligste is Praia da Oura, die je onderaan de Strip vindt. Je kan dus meteen uit de club doorrollen om hier “uit te kateren” met de beste sangria van Portugal. Check ook Waterpark Aquashow, de surfsafari en onze andere must do’s in Albufeira! Enne… what happens in Albufeira, stays in Albufeira!

Chill hem met je squad, je examenklas of je beste maten

Ga je met je hele examenklas of je beste maten en meiden op vacay? GOGO’s got you! We hebben de beste acco’s in Albufeira voor je gevonden voor de ultieme examenreis. Wil je lekker je eigen gang gaan na alle examenstress, ga dan voor een appartement. Daar zit altijd een keuken met koelkast in. Chill voor als je in de fik stond na de Portugese Kip Piri Piri en je even zelf wilt koken. Of om biertjes koud te zetten voor je pre-party’s natuurlijk. Bij veel acco’s vibe je ook lekker bij een poolbar of zwembad. Check ook de vakantievilla’s, dan heb je vaak je eigen privézwembad, nice! Heb je zin in de ultieme lazy vacay? Ga dan voor all inclusive en vibe als een vip: er wordt lekker voor je gekookt én je drinkt onbeperkt met je hele crew! Are you ready voor een next level examenreis?