Betaal je vakantie in delen
Jongeren staan met de geel-blauwe GOGO vlag aan de zee, met zonsondergang

Examenreis Chersonissos

  1. Home
  2. Eindexamenreizen
  3. Griekenland
  4. Chersonissos

Naar Chersonissos op examenreis is een vibe

Eindexamens done en het schooljaar bijna voorbij? Hell yeah! Tijd om alle stress er keihard af te partyen op je vacay in Chersonissos. Deze hotspot ligt op Kreta, het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het is the place to be voor de dikste feesten. Think pompende beats van internationale dj’s, buckets vol booze, belly shots en vakantie flings voor wilde nachten. En als je dacht dat dat alles was, think again. Overdag zweet je je kater eruit op instaworthy stranden, geniet je van een tropisch sfeertje in de beachclubs of maak je de helderblauwe zee onveilig op je jetski. Zo wordt je stress in no time verleden tijd. Je examenreis naar Cherso is een vibe en heeft alles voor een awesome holiday. 

Eindexamenreis in:

The summer is magic in Cherso

Beach boys & girls, check it out: tijdens je examenreis naar Chersonissos chill je op de mooiste stranden. Zo flaneer je er lekker op los op Golden Beach. It’s all in a name, want het gouden zandstrand is hier next level. Cocktailtje in je hand en tannen maar! En wat dacht je  van Starbeach, jou zeker niet onbekend. Ain’t no party zonder een bezoekje aan dit waterpark turned openluchtdiscotheek, want dit is te sick voor woorden. Hier ga je hard op de hotste beats van internationale dj’s. Bottle-service? Check! Vette slides, poolbars, loungebedjes, you name it. Je examenreis naar Chersonissos begint pas echt bij een fissa op deze legendary spot. Zeker dat je tijdens je feestvakantie in Chersonissos aan je trekken komt, want het uitgaansleven is hier dik. Check ook het GOGO partypakket en pak vette kortingen op die feesten voor jou en je partysquad.

Oh oh Cherso examenreis: get ready to party

Ben je een thrillseeker, dan impress je je vakantie bae met je tricks op een jetski, bounce je met je gang op een bananenboot of pak je die adrenalinerush solo door te bungeejumpen. Al is je vacay pas echt compleet als je het zonnige Cherso vanaf het water onveilig maakt op een partyboot met je hele crew en je nieuwe besties. Duik je daarna meteen de bars in, want Griekse nachten zijn hot en long in Chersonissos. Cocktail  in je hand en hasta la fiesta. Met een temperatuur van 25-30 graden zit het trouwens wel goed met het tropische sfeertje op dit zonovergoten eiland.