1. Home
  2. Activiteiten
  3. Sunny Beach

Stranden Sunny Beach

Wat te doen in Sunny Beach? Vervelen ga je je in iedergeval niet want deze te gekke badplaats heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie! Met de GOGO activiteiten pak jij het beste mee van Sunny Beach! Het relaxen wisselen we moeiteloos af met de allerdikste activiteiten. Ga helemaal los op de partyboot, maak een uitstapje naar Nessebar, neem een duik in het zwembad tijdens de poolparty en verken het uitgaansleven tijdens de kroegentocht!

partyboot

Ga mee op de tattoopartyboot, inclusief glijbaan, eten, drinken en alle Nederlanders. Voor de ultieme chill- en feestsessie ga jij mee met de party boot waar jij het strand even laat voor wat het is. De partyboot zit in GOGO partypakket.

kroegentocht

GOGO neemt je mee naar de hotspots van Sunny Beach! De kroegentocht is de leukste manier om direct alle topkroegen en andere Nederlandse party people in Sunny te leren kennen! De kroegentocht zit in het GOGO partypakket.

fullmoon party

Het gekste strandfeestje van de week met alle nationaliteiten, neon paint en een originele bucket alleen voor jou.

poolparty

Het dikste feestje van de week, het grootste zwembad van Sunny beach is afgehuurd voor alle party people in town! De poolparty zit in het GOGO partypakket.

nessebar

Neem een taxi  naar Nessebar, een oud vissersdorpje voor de lekkerste verse visrestaurants inclusief sushi all you can eat, hungryyy!

sunset bbq

Trek je mooiste strand-outfit aan, het is tijd voor de beach BBQ! Met je voetjes in het zand en een cocktail in je hand wordt dit een top-BBQ om nooit te vergeten!