Jongerenreizen activiteiten

Activiteiten Sunny Beach

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Sunny Beach

Stranden Sunny Beach

Wat te doen in Sunny Beach? Vervelen ga je je in iedergeval niet want deze te gekke badplaats heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie! Met de GOGO activiteiten pak jij het beste mee van Sunny Beach! Het relaxen wisselen we moeiteloos af met de allerdikste activiteiten. Ga helemaal los op de partyboot, maak een uitstapje naar Nessebar, neem een duik in het zwembad tijdens de poolparty en verken het uitgaansleven tijdens de kroegentocht!

GOGO organiseert al jarenlang de dikste activiteiten in Sunny Beach. En voor 2024 staan wij klaar om weer vol te knallen! Wij zorgen hoe dan ook voor een onvergetelijke vakantie. Check hieronder welke activiteiten we organiseren in Sunny Beach!

Een greep uit onze activiteiten

cocktailnight

hop on pubtour

Wie is DE vakantie quizmasters van jullie groep? En kent de meeste feiten en weetjes... Plus na deze avond weten jullie alle hotspots! van Bulgarije.
bbq

sunset bbq

Trek je mooiste strand-outfit aan, het is tijd voor de beach BBQ! Met je voetjes in het zand en een cocktail in je hand wordt dit een top-BBQ om nooit te vergeten!
waterpark

waterpark

Lukt het je niet om in iemands DM te sliden? Slide dan in het waterpark van al de te gekke glijbanen. Vergeet al je zorgen in het grootste waterpark van Sunny Beach. Pak iedere glijbaan onder de Bulgaarse zon. Life is good!
Nessebar

nessebar

Neem een taxi  naar Nessebar, een oud vissersdorpje voor de lekkerste verse visrestaurants inclusief sushi all you can eat, hungryyy!
partyboot

partyboot

Ga mee op de GOGO Partyboot, inclusief eten, drankjes en alle gezellige Nederlanders. De beste dj van de grootste club gaat met ons mee! Voor de ultieme chill- en feestsessie ga jij mee met de party boot waar jij het strand even laat voor wat het is.
dance

fullmoon party

Het gekste strandfeestje van de week met alle nationaliteiten, neon paint en een originele bucket alleen voor jou.
kroegentocht

kroegentocht

GOGO neemt je mee naar de hotspots van Sunny Beach! De kroegentocht is de leukste manier om direct alle topkroegen, clubs en andere Nederlandse partypeople in Bulgarije te leren kennen!
poolparty

poolparty

It's time to party! Zon, coole DJ'S, lekkere beats en natuurlijk een zwembad om in te duiken! Dit feestje wil je zeker niet missen! Neem je GOGO badeend mee en ga los op the ultimate summer GOGO pool party!