Jongeren die aan het dansen zijn op het strand in de avondzon, in Spanje

Examenreis Spanje

  1. Home
  2. Eindexamenreizen
  3. Spanje

Examenreis Spanje: adios middelbare school!

Jarenlang struggelen voor dat ene papiertje… daar mag wel een vette vacay tegenover staan! Stop met nagelbijten in afwachting van je examenuitslag en party die stress eraf tijdens je examenreis in Spanje. Maak unforgettable memories met je beste vrienden en vriendinnen en sluit je middelbare schoolperiode af met een feestje! Vier in Spanje je examenreis en geniet van palmbomen, witte stranden, een azuurblauwe zee en vette fiestas in de sickste clubs met de beste DJ’s die maar één doel hebben: jou compleet los laten gaan. Brak uit onder de Spaanse zon, werk aan je tanlines, sip aan je sangria, eet nog een tapasje en get ready to party! Vier jij een sicke vacay aan de Costa Brava in party hotspot numero uno Lloret de Mar? Ga in Spanje op eindexamenreis en beleef een onvergetelijke vakantie!

In Spanje op examenreis? Check onze vette feesten en chille activiteiten

Tik tijdens je examenreis in Spanje alle party hotspots af van dit heerlijke vakantieland. Naast het feesten, tannen en zwemmen kun je meedoen aan de dikste activiteiten georganiseerd door ons GOGO partyteam. Ga mee naar het grootste waterpark aan de Costa Brava, laat je over de Middellandse zee vervoeren op de epic GOGO Paellaboot of scheur per jeepsafari voor die instant adrenalinerush. En check natuurlijk de gezelligste events, borrels en next level beach- en poolparty's waarbij je samen met je nieuwe besties alle examenstress van je af laat glijden. Get your game on in de vele feestcafés of discotheken en wie weet sla jij wel een sexy Spanjaard of sassy señorita aan de haak. Wij helpen je op weg met onze top 7 openingszinnen in het Spaans. Vamos!

Met GOGO naar Spanje: eindexamenreis from your wildest dreams

GOGO heeft voor elk soort crew en budget het perfecte appartement of hotel voor je examenreis naar Spanje. Je kunt dan zelfs all inclusive viben in Spanje, hoe chill is dat? Vier je jouw examenreis met je partner in crime? Heb je je groepje bff’s opgetrommeld of is het go big or go home en reis je met je hele examenjaar af naar Spanje? Met wie je ook gaat partyen, in Spanje beleef je de wildste nachten met GOGO. En wat is de beste manier bij te komen van zoveel fiesta? Yes yes, chill ‘m aan het zwembad en relax op één van de instaworthy stranden of neem een verfrissende duik in de zee. Het enige waar jij aan hoeft te denken is wat je aantrekt bij het volgende feestje. De vetste examenreis naar Spanje boek je bij GOGO. #LETSGOGO!