Een feest met veel mensen en lichtshows

Uitgaan in Sunny Beach

  1. Home
  2. Uitgaan
  3. Sunny Beach

uitgaan in Sunny Beach

Sunny Beach staat bekend om het lange strand, maar heeft natuurlijk ook de bekende ‘Flower Street’ waar enorm veel uitgaansgelegenheden zitten. Sunny Beach is niet voor niets één van de favoriete bestemmingen van GOGO. Er is van alles te beleven en het is geen moment stil op straat en dat ook nog eens voor een prikkie.

onze top 5

  1. Club ICEBERG
  2. 'DGV'
  3. The Flying Dutchman
  4. Candy Club
  5. Amigo Beach Bar

top party places

Onze favoriete clubs, kroegen en discotheken in Sunny Beach waar je geweest moet zijn!

club iceberg

Club ICEBERG is de grootste club van Sunny Beach en is compleet ingericht als een echte ‘ICE Bar’. Eenmaal binnen lijkt het alsof je in een ijs grot bent, maar als snel heb je door dat je in de dikste club staat. Met iedere avond internationale DJ’s kom jij niks te kort en één keer in de week oraniseert GOGO hier Partycrashers met heerlijke hardstyle tunes.

dgv

DGV ook wel ‘Den Glade Viking’ is de grootste locatie van Sunny Beach om lekker los te gaan op de muziek. Alle nationaliteiten komen hier bij elkaar en na één avond heb jij lang niet alle zalen ontdekt. Dans op de bar en geniet van heerlijke korting deals om jou avond compleet te maken. De DJ roept niet voor niets om dat ‘dance naked on the bar is allowed’.

the flying dutchman

The Flying Dutchman is by far de gezelligste kroeg in Sunny Beach. Met 100% Nederlands personeel kom jij niks te kort tijdens een avondje stappen. De DJ draait de lekkerste Nederlandstalige hits en jij kan lekker meezingen of schreeuwen natuurlijk. Zodra jij hier bent geweest kom jij hier zeker nog eens terug om te genieten van een pilsje.

candy club

De Candy Club is toch wel de modernste club van Sunny Beach. Nog niet heel lang geleden hebben ze alles gerenoveerd en hebben ze de club echt een upgrade gegeven als je het ons vraagt. Op woensdag organiseert GOGO hier de Rebel Night en dan toveren we de club om tot een ware Jungle. Uiteraard vliegen we hier de DJ’s vanuit Nederland voor over om jou en je partycrew lekker los te laten gaan om de beste beats.

amigo beach bar

Amigo Beach Bar is een heerlijke strandtent om je avond te starten. Bestel een grote cocktail of natuurlijk een fles om lekker te genieten van het mooie uitzicht op het strand. Het personeel is erg vriendelijk en de lekkere loungemuziek staat op de achtergrond aan. Nog trek na het avondeten, bestel voor de tapas op de kaart om je honger te stillen of voor een nog betere bodem voor de rest van de avond.

Populaire accommodaties Sunny Beach