Header

Partypakket Sunny Beach

  1. Home
  2. Partypakket
  3. Sunny Beach

GOGO PARTYPAKKET

Met het GOGO partypakket Sunny Beach 🎉 beleef jij jouw jongerenvakantie tot de max! In de partypakketten zitten de beste feesten en tofste activiteiten op Sunny Beach! Alles tegen de scherpste prijs en met de beste kortingen bij clubs en restaurants!

GOGO is op dit moment bezig om voor jou de leukste things to do en de beste deals te fixen voor deze zomer. Dus nog even geduld. 😊 De Partypakketten zullen in de loop van mei 2024 online staan en zijn dan exclusief te boeken voor alle GOGO gasten. Bespaar enorm veel geld én zorg ervoor dat je niets mist! Houdt deze pagina en onze socials in de gaten zodat je als eerste op de hoogte bent en zeker een partypakket in the pocket hebt. Nog geen vakantie geboekt? Boek nu!

Wat kun je zeker verwachten in het partypakket van Sunny Beach:

Partyboot:
Oooh je hebt de boot gemist, dat moet je dus absoluut niet doen met de Partyboot van Sunny Beach!! Geniet van de heerlijke muziek terwijl je met een drankje in je hand staat te dansen met je (nieuwe) vrienden.

Kroegentocht
GOGO neemt je mee naar de hotspots van Sunny Beach! De kroegentocht is de leukste manier om direct alle topkroegen en andere Nederlandse partypeople in Sunny Beach te leren kennen!