sunset
 1. Home
 2. Reisinfo
 3. Boeken en betalen

boeken en betalen

 • Aansprakelijk voor de boeking
  De hoofdboeker is aansprakelijk en verantwoordelijk voor de gehele boeking. De hoofdboeker is de 1ste deelnemer die ingevoerd wordt bij de boeking.

  Alle correspondentie verloopt via het mail adres van de hoofdboeker.

 • Aanvraag boeking
  Wanneer wij in onze eigen voorraad geen appartement of kamer meer beschikbaar hebben, dan is het soms mogelijk om bij de accommodatie eigenaar na te vragen of er in hun voorraad nog een appartement of kamer beschikbaar is.

  Heb je de vakantie op aanvraag geboekt, dan krijg je ongeveer binnen 5 dagen antwoord op jouw aanvraag.

  Is jouw aanvraag akkoord, dan ontvang je de factuur per mail. Is jouw aanvraag niet akkoord gekomen, dan neemt het Contact Center contact met je op.

 • Gratis annuleren
  Op de meeste vakanties biedt GOGO de mogelijkheid aan om binnen 3 dagen na het boeken de vakantie gratis te annuleren. Tijdens de boekingsstappen geven wij het duidelijk aan als jouw vakantie hier recht op heeft.

  Gratis annuleren betekent dat jij jouw boeking binnen 3 dagen kosteloos kunt omboeken of annuleren. Zo kun jij zonder problemen met jouw reisgezelschap overleggen of jij de ultieme zonvakantie hebt ingeboekt. Je annuleert jouw vakantie gemakkelijk kosteloos binnen de 3 dagen gratis annuleren periode via Mijn GOGO. Je kunt dan gelijk via onze website jouw nieuwe vakantie inboeken. Voor het omboeken van jouw vakantie kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen.
  Wij kunnen gratis annuleren niet aanbieden op de volgende vakanties:

  Binnen 10 weken voor vertrek boeken
  Kort voor vertrek kunnen wij een vakantie helaas niet meer kosteloos annuleren of omboeken. Daarom bieden wij alleen bedenktijd aan op vakanties die buiten 10 weken voor vertrek worden geboekt.

  Boeking op aanvraag
  Omdat wij voor jou gaan aanvragen of wij een extra kamer kunnen inkopen, kunnen wij op een boeking op aanvraag helaas geen bedenktijd aanbieden.

  Boeking met niet-flexibele vluchten
  Voor boekingen met niet-flexibele vluchten kopen wij rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij jouw vluchtstoelen in. Wanneer geboekt kunnen wij hier niet kosteloos wijzigingen in aanbrengen of de vlucht kosteloos annuleren. Hierdoor kunnen voor niet-flexibele vluchten helaas geen gratis annuleren aanbieden.

  Het wettelijke herroepingsrecht is niet van toepassing op de bij GOGO af te nemen reizen, omdat het gaat om diensten betreffende logies en vervoer, te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode. Echter, indien je een boeking hebt gemaakt uit het aanbod van GOGO via onze website of ons Contact Center, dan heb je de mogelijkheid om binnen eerder genoemde termijn jouw boeking gratis te annuleren wanneer jouw vakantie voldoet aan de voorwaarden van onze bedenktijd. Bij GOGO hanteren we een ruimere regeling dan de ANVR Reisvoorwaarden jouw geven in art 1.3 van de ANVR Reisvoorwaarden.

 • Boeken en betalen
  Op het moment dat je alle gegevens hebt doorgegeven en akkoord bent gegaan met de voorwaarden, beschouwt GOGO dit als een definitieve boeking. Bij wijzigingen en annuleringen worden de GOGO voorwaarden gehanteerd. Ook een boeking op aanvraag beschouwt GOGO als een definitieve boeking.

 • ANVR-consumentenvoorwaarden
  De ANVR-consumentenvoorwaarden zijn van toepassing op jouw boeking. De ANVR brengt met enige regelmaat nieuwe versies van deze voorwaarden uit. Wij raden je daarom aan om de ANVR-consumentenvoorwaarden aandachtig door te lezen.

 • Betalen
  De aanbetaling (minimum van 50,- euro) is 30% van de reissom*. Dit bedrag dient binnen 7 dagen na boeken op onze rekening te staan. Houd hierbij rekening met de verwerkingstijd van de verschillende wijzen van betaling. Ook dienen de kosten van de SGR-bijdrage, Calamiteitenfonds, eventuele reis- en/of annuleringsverzekering en de reserveringskosten direct te worden voldaan. Het restantbedrag dient zes weken voor vertrek bij GOGO binnen te zijn. Wanneer je binnen zes weken voor vertrek boekt, dien je het totale bedrag in één keer over te maken.

  *Let op: boek jij een vakantie met een of meerdere niet-flexibele vluchten? Dan betaal je naast de standaard aanbetaling ook de kosten voor de vlucht. De kosten voor de vlucht vind je terug in stap 2 van het boekingsproces en op de factuur die je ontvangt na de boeking.

 • Betalingsmogelijkheden
  iDeal
  De snelste en makkelijkste manier om jouw vakantie te betalen is via iDeal. De betaling is direct bij ons binnen en loopt automatisch door in jouw boeking. Via Mijn GOGO kun je jouw vakantie met iDeal betalen.

  Internetbankieren
  Via jouw bank kun je de betaling overmaken met internetbankieren. Het is belangrijk dat je bij de overschrijving jouw boekingsnummer vermeld. Houd er rekening mee dat door verschil in banken het een aantal dagen kan duren voordat de betaling verwerkt is in jouw boeking.

  Je maakt jouw betaling over naar:
  IBAN code: NL 29 RABO 03563 11 961
  Bic/Swift code: RABONL2U
  T.N.V. GOGO te Rotterdam

 • Boeken vanuit België
  Natuurlijk kun je de vakantie ook bij GOGO boeken als je in België woont. De boeking kan je maken via onze website of je kunt telefonisch contact opnemen via +31(0)102802291.

 • Definitieve boeking
  Valt jouw boeking buiten de bedenktijd, dan is jouw boeking direct definitief. Bij de boeking ben je akkoord gegaan met voorwaarden van GOGO en de ANVR-voorwaarden. Het is daarom belangrijk dat je de voorwaarden doorleest.

 • Eigen vervoer
  Je kunt bij GOGO alleen standaard vakanties boeken inclusief de vlucht. Wil je hiervan geen gebruik maken, neem dan contact op met het Contact Center. Zij kijken graag de mogelijkheden voor je na.

 • Leeftijden
  Ben je tussen de 15 en 28 jaar dan kun je bij GOGO jouw vakantie boeken.
  Ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je dus ook jouw vakantie bij GOGO boeken. Belangrijk is dan wel dat je toestemming hebt van jouw ouders om op vakantie te gaan. Let op: sommige bestemmingen hanteren een minimum leeftijd van 18 jaar voor teminste één van de reizigers.

  Houd er rekening mee dat veel activiteiten zijn voor 16 jaar of ouder.

  Meer informatie vind je in deze FAQ

 • Losse vlucht
  Het is bij GOGO helaas niet mogelijk om een losse chartervlucht te boeken.

 • Online boeken
  Je kunt de vakantie alleen direct bij GOGO boeken. Deze kun je niet via het reisbureau boeken.

  De vakantie kun je boeken via onze website.

 • Minimum aantal deelnemers
  Voor al onze vakanties geldt een minimum aantal deelnemers van 20 bij 2 weken voor vertrek. Wanneer er minder dan 20 reizigers hebben geboekt heeft GOGO het recht om de vakantie te annuleren.

  Wanneer dit voorkomt wordt er altijd contact met je opgenomen.

 • Calamiteitenfonds
  GOGO is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Alle gepubliceerde vakanties vallen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. De kosten hiervoor zijn 2,50 euro per boeking voor maximaal 9 personen.

 • Luchthavenbelasting
  Luchthavenbelasting is bij de reissom inbegrepen.

 • Prijzen op de website
  De prijzen op onze website zijn per persoon. De reissom per persoon vind je terug in de prijstabel bij de desbetreffende accommodatie.

 • Reserveringskosten
  Per boeking berekent GOGO 37,50,- euro reserveringskosten. Deze kosten worden berekend voor de afhandeling van jouw boeking.

 • Toeristenbelasting
  Toeristenbelasting, ook wel klimaat- of verblijfsbelasting genoemd, is een lokale belasting die vaak wordt geheven op toeristen die in een bepaald gebied verblijven. Het bedrag wordt bepaald door de lokale autoriteiten en de hoogte ervan kan variëren per soort accommodatie en het aantal sterren. Bij de meeste accommodaties dien je ter plaatse bij aankomst nog een klein bedrag aan toeristenbelasting te betalen. De hoogte van dit bedrag vind je bij de beschrijving van de accommodatie en is gebaseerd op informatie die wij per datum van vaststelling hebben ontvangen. GOGO wordt niet altijd geïnformeerd over wijzigingen in de hoogte van de toeristenbelasting. De prijzen op onze website zijn dan ook onder voorbehoud.

 • Wisselende prijzen
  De prijzen kunnen elke dag wijzigen. Dit heeft te maken met de vraag naar een bepaalde bestemming of accommodatie en de voorraad die wij op dat moment hebben. GOGO speelt daar op in. Als je jouw vakantie hebt geboekt, ligt de reissom vast. Deze kan niet meer aangepast worden.