1. Home
  2. Reisinfo
  3. Klachten

klachten

Ontevreden of klachten
Het is noodzakelijk dat je jouw klachten over jouw vakantie direct meldt aan de receptie van de accommodatie en bij onze reisleiding ter plaatse. Onze reisleiding staat voor jou klaar om jouw klacht tijdens de vakantie op te lossen. Wanneer er op bestemming geen reisleiding aanwezig is kun je telefonisch contact opnemen met ons hoofdkantoor in Nederland. Het telefoonnummer staat vermeld op jouw reisbescheiden.

Door deze handelswijze is het meestal mogelijk om direct jouw klacht naar wens op te lossen. Achteraf, na thuiskomst is het natuurlijk niet meer mogelijk om problemen op te lossen.

Customer Care formulier
Wanneer jouw klacht ter plaatse niet naar wens wordt opgelost, neem dan telefonisch contact op met onze afdeling Customer Support. Daarnaast is het noodzakelijk om een Customer Care formulier bij onze reisleiding in te vullen. Met dit formulier kun je, binnen 2 maanden na thuiskomst, jouw klacht kenbaar maken. Stuur in dat geval jouw Customer Care formulier, voorzien van een toelichting en jouw boekingsnummer, per post of per mail naar ons toe. Het opsturen van alleen een Customer Care formulier zonder verdere toelichting is niet voldoende om jouw klacht in behandeling te nemen. Na ontvangst van jouw opmerkingen, versturen wij je altijd een ontvangstbevestiging. Een inhoudelijke reactie op jouw opmerkingen geven wij binnen 2 maanden.

Je kunt jouw correspondentie richten aan:

GOGO
t.a.v. Afdeling Customer Support
Postbus 1439
3000 BK Rotterdam
t +31 (0)10 2802 104
customersupport@gogo.nl
www.gogo.nl


Klachten die op de bestemming niet zijn gemeld en waarvoor geen klachtenformulier is ingevuld, worden afgewezen.

Wanneer jouw klacht betrekking heeft op GOGO of op het tot stand komen van de boeking, dan kun je deze uiterlijk binnen 2 maanden na het bekend worden van de feiten bij ons indienen.

Na ontvangst van een klacht voor vertrek, versturen wij een ontvangstbevestiging met een behandelingstermijn van 1 dag. Afhankelijk van het type opmerking kan het voorkomen dat wij meer tijd nodig hebben om een passende reactie te geven. In dit geval krijg je altijd binnen 2 weken na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie van ons. Hierbij houden wij uiteraard rekening met jouw vertrekdatum.

Voor verdere informatie over reisvoorwaarden en jouw rechten als reiziger verwijzen wij je naar de ANVR voorwaarden.

Als je klacht niet tot tevredenheid is opgelost of als jou ter zake geen genoegdoening is verschaft, kun je tot uiterlijk 24 maanden na de datum van indiening van jouw klacht bij ons het geschil schriftelijk voor leggen aan de Geschillencommissie Reizen, te bereiken via de link: www.sgc.nl. Bij geschillen met een grensoverschrijdend karakter kun je bovendien beroep doen op het Online Dispute Resolution platform van de Europese Unie via deze link: http://ec.europa.eu/odr.