sunset
 1. Home
 2. Reisinfo
 3. Reisleiding

Reisleiding

 • Excursies
  Met GOGO beleef jij de ultieme vakantie met de allerleukste activiteiten. Alle activiteiten kun je boeken bij de reisleiding. Boek je de activiteiten bij de reisleiding dan ben je verzekerd van een goede service en kwaliteit.

  De prijzen en beschrijving van de excursies die op de website staan zijn onder voorbehoud. De prijzen kunnen ter plaatse afwijken. Ook kan het voorkomen dat excursies soms afwijken van de beschrijving. Dit kan komen door een veranderde plaatselijke situatie.

  Houd er rekening mee dat als er te weinig belangstelling is voor een excursie deze niet georganiseerd wordt. Op onze activiteitenprogramma’s geldt een minimum aantal deelnemers van 20.

  Deelname aan excursies is op vrijwillige basis en altijd op risico van de deelnemers. De rol van GOGO is bij het organiseren van excursies slechts van bemiddelende aard. GOGO kan hierdoor nooit aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of letsel ontstaan tijdens of door deelname aan een excursie.
 • Reisleiding-service
  De reisleiding staat tijdens jouw vakantie 24/7 voor je klaar. GOGO is al jaren dé jongerenreizenspecialist en gaat er alles aan doen om je de ultieme jongerenvakantie te bezorgen.

  Dit betekent voor jou een vakantie zonder zorgen! De reisleiding van GOGO verwelkomt je bij aankomst op de bestemming, bezoekt de accommodaties, geeft de beste tips en weet ieder feestje te vinden.

  Tijdens de welkomstbijeenkomst ontvang je van de reisleiding meer informatie over de vette activiteiten die aangeboden worden en allerlei handige weetjes en tips over jouw bestemming.

  Heb je tijdens jouw vakantie vragen of opmerkingen, dan kun je de reisleiding altijd bellen. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar.
 • Transfer
  Wanneer je bij GOGO een vlucht en accommodatie hebt geboekt, dan is het vervoer van de luchthaven naar jouw accommodatie en weer terug inclusief in de reissom. Tijdens de transfer wordt je meestal begeleid door onze reisleiding.

  Wij proberen je altijd zo dicht mogelijk bij jouw accommodatie af te zetten. Dit zodat je nauwelijks hoeft te lopen met jouw bagage. In sommige situaties is dit helaas niet mogelijk. Je wordt dan op een uitstapplaats zo dicht mogelijk bij jouw accommodatie afgezet. De resterende afstand kun je dan te voet of per taxi afleggen. Eventuele kosten zijn voor jouw eigen rekening.