GOGO Jongerenreizen stranden

Stranden Sunny Beach

  1. Home
  2. Stranden
  3. Sunny Beach

De mooiste stranden van Sunny Beach

Je roes uitslapen op één van de prachtige zandstranden van Sunny Beach, rustig aan je kleurtje werken in de Bulgaarse zon, een verfrissende duik in zee en een heerlijke cocktail in je hand. Do we need to say more? Pak je handdoek en zonnebrand maar want de beach vibes van Sunny Beach zijn aan! Lig jij deze zomer bij de strandclub Guava Beach? Op het prachtige 8 kilometer lange zonnestrand van Sunny Beach? Of chill je met de beats van Cacao Beach Club op de achtergrond?

De stranden van Sunny Beach zijn van alle gemakken voorzien. Cocktail? Check. Hotte strandwachten in rode shorts en sexy girls in bikini? Check. Je kater overwinnen op een loungebed? Check. Als zonaanbidder werk je op je gemak aan je bruine teint op de prachtige stranden van Sunny Beach!

GOGO gaat al jarenlang naar de vetste stranden op de bestemmingen waar jij kunt genieten van zon, zee, strand!

Guave Beachclub

GUAVA BEACH

Guava Beach club is de plek waar jij overdag vooral te vinden zult zijn tijdens je vakantie in Sunny Beach. Deze heerlijke strandclub biedt alles voor een perfect dagje chillen, zwemmen en bruin bakken. Huur een strandbedje, drink een cocktail, spring op de jetski of banaan! Bij Guava Beach club kun je ultiem chillen.
Bulgarije

ZONNESTRAND

Op het Zonnestrand hoef jij niet lang te zoeken naar een plekje om te chillen, op het 8 kilometer lange zandstrand is meer dan genoeg plek! Pick your spot, rol je handdoekje uit en bedenk vast welke watersporten jij wil doen. Dit is pas vakantie!
Cacao beach

CACAO BEACH

Op Cacao Beach vind je het bekende Cacao Beach Club. Hier worden regelmatig vette feesten georganiseerd met dikke artiesten. Cacao Beach vind je in het verlengde van het zonnestrand van Sunny Beach, op zo’n 1,5 kilometer lopen vanaf het centrum. Hier moet je geweest zijn tijdens jou vakantie in Sunny Beach!