sunset
 1. Home
 2. Reisinfo
 3. Bus

bus

 • Bagage
  Tijdens de busreis mag je de volgende bagage meenemen:

  - 1 koffer of reistas van 20 kilo. De afmetingen mogen maximaal 80x70x30 cm zijn.
  - 1 stuk handbagage van 2 kilo.

  Het is belangrijk dat je je aan de voorschriften houdt. Overbagage wordt door de chauffeurs geweigerd.

  Het is niet toegestaan om alcoholische dranken, volle gasflessen, tuinmeubelen, koelboxen, (surf)boards, fietsen, bungalowtenten en dergelijke mee te nemen in de bus.

  Het is belangrijk dat al jouw bagage gelabeld is en dat je jouw reisdocumenten in je handbagage hebt.

 • Brandstoftoeslag
  Wij hebben voorafgaand aan het zomerseizoen onze prijzen op basis van de dieselprijs samengesteld. GOGO houdt zich het recht voor binnen wettelijke grenzen de prijzen te wijzigen als gevolg van een verandering in de prijs van brandstof, hoogte van belastingen/vergoedingen en/of wisselkoersen. De wijziging wordt berekend aan de hand van het verschil tussen de huidige prijs t.o.v. de prijs op datum van vaststelling. Conform artikel 5.4 van de ANVR-reisvoorwaarden heb je recht op een prijsverlaging (onder aftrek van de werkelijk gemaakte administratiekosten) als om dezelfde redenen de kosten dalen.

  Uiterlijk 6 weken voor de vertrekdatum gaan wij kijken of een brandstoftoeslag noodzakelijk is. Is de prijs van de brandstof meer dan 10 cent gestegen, dan berekenen wij deze aan je door. Deze toeslag is dan van toepassing op alle gemaakte en nieuwe boekingen.

 • Busmaatschappij
  Veiligheid, comfort en service staan bij ons voorop. Ook deze zomer rijden we daarom alleen met bussen van touringcarbedrijven die beschikken over het ISO 9001:2015 certificaat.

  Doordat deze bedrijven blijven investeren in de kwaliteit van het personeel en materieel, worden onze reizen uitgevoerd door de beste chauffeurs en de modernste touringcars.

  Ons chauffeursteam beschikt over een ruime rijervaring in het buitenland. Daarnaast houden zijn zich strikt aan de rij- en rusttijdenwetgeving. De naleving van deze wet wordt continu gecontroleerd.

 • Busnummer per SMS
  Het busnummer staat niet vermeld in de reisbescheiden. Wij maken de busindeling een paar dagen voor vertrek.

  Ongeveer 1 dag voor vertrek ontvang je het busnummer per sms. Het is dan ook erg belangrijk dat je in de boeking jouw mobiele nummer vermeld. Als je een overstap hebt, vermelden wij dit niet in de sms.

 • Minimum aantal deelnemers
  Bij al onze vakanties geldt een minimaal aantal deelnemers van 25, bij 2 weken voor de vertrekdatum.

  Wanneer het minimum aantal deelnemers niet gehaald wordt, behouden wij ons het recht voor om de reis te annuleren.

 • Opstapplaatsen
  Zie onderstaand de op- en uitstapplaatsen voor busreizen:

  Zwolle, achterzijde CS aan de Hanzelaan
  Amsterdam, Station Holendrecht, direct nabij OV-knoop (trein/metro/bus)  (Meibergdreef)
  Rotterdam, Metrostation Capelsebrug
  Utrecht, Touringcarhalte Reactorweg 1 (nabij Restaurant Meet & Eat)
  Breda, Station Breda-Prinsenbeek, International Bus Stop (Moskesweg)
  Eindhoven, P+R Meerhoven (Sliffertsestraat 304)
  Nederweert*, La Place Nederweert (aan snelweg A2 Eindhoven > Maastricht)
  Maastricht, parking voorzijde MVV-stadion 'De Geusselt'

  * Opstapplaats Nederweert ligt aan de snelweg en kun je niet bereiken met het openbaar vervoer.

  De opstapplaats voor de heenreis hoeft niet hetzelfde te zijn als de uitstapplaats op de terugreis. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om op de heenreis in Eindhoven op te stappen en op de terugreis in Utrecht uit te stappen.

 • Opstaptijden
  Bij de accommodatie die je wilt boeken staat onder het tabblad 'reisinfo' en vervolgens onder 'opstapschema' de vertrektijden aangegeven. De vertrektijden zijn richttijden, deze kunnen nog veranderen. De exacte vertrektijd staat vermeld op jouw bus ticket.

  Zorg dat je altijd 15 minuten voor de vertrektijd op de opstapplaats aanwezig bent. Onze bussen wachten niet op laatkomers! Denk je te laat te komen of is de bus er na 20 minuten nog niet, bel dan direct met het noodnummer dat op je ticket vermeld staat.

 • Opstaptoeslag
  Voor een aantal op- en uitstapplaatsen wordt een extra toeslag berekend. In de reissom is het grootste deel van de busreis verwerkt. De kosten voor de op- en uistapplaatsen berekenen wij los door.

  De extra toeslagen gelden voor de volgende op- en uitstapplaatsen:

  € 7,50 voor Zwolle, Amsterdam en Rotterdam
  € 5,- voor Utrecht, en Breda
  € 2,50 voor Eindhoven

 • Reisdocumenten
  Het is belangrijk dat jouw paspoort of ID-kaart nog geldig is als je op vakantie gaat. Reizen met een verlopen paspoort of ID-kaart is niet toegestaan.

 • Roken
  In geen van onze bussen mag gerookt worden. Voor de rokers wordt er regelmatig een stop gemaakt.

 • Royal Class stoelen
  In al onze bussen zijn alleen Royal Class stoelen aanwezig. Dit zijn stoelen met een voetensteun, de rugleuning is verder verstelbaar en er is meer beenruimte dan bij een normale stoel.

 • Te weinig deelname op- of uitstapplaats
  Het kan voorkomen dat er voor een op- of uitstapplaats te weinig reizigers zijn aangemeld. Wanneer dit het geval is, hebben wij het recht om de op- of uitstapplaats niet aan te doen. Wanneer dit gebeurt dan vergoeden wij een 2de klas treinkaartje naar de dichtstbijzijnde op- of uitstapplaats.

 • Uitsluiting van deelname
  Worden de regels overtreden of wordt er ernstig wangedrag getoond, dan mogen wij het gehele reisgezelschap de verdere deelname aan de vakantie ontzeggen.

  De verantwoordelijkheid die de uitsluiting van de vakantie met zich mee brengt zijn voor rekening van de betreffende reiziger(s).

 • Vertrekdagen vanuit het buitenland
  Het vertrek terug naar huis is aan het begin van de avond. De aankomst in Nederland is een dag later in de loop van de middag. Voordat je op de eerste uitstapplaats arriveert, krijg je de mogelijkheid om op eigen kosten naar huis te bellen, zodat je de verwachte aankomsttijd van de bus op jouw uitstapplaats kunt doorgeven.